17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    HUAWEI Watch GT3 Pro: «Όταν το μέλλον των smartwatches… βρίσκεται στον καρπό σας»!

    To smartwatch μας αποτελεί στη σημερινή εποχή ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ένας υπερπολύτιμος σύντροφος που μας βοηθάει να κάνουμε monitor κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας (και το κυριότερο), να βλέπουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία μας. Άλλωστε, οι εποχές που ένα smartwatch αποτελούσε έναν απλό «καταμετρητή» βημάτων και καύσης θερμίδων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον όλοι γνωρίζουμε ότι ένα smartwatch είναι πολλά παραπάνω. Η HUAWEI αποτελώντας την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η οποία έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και εξέλιξη των smartwatches, για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί παρουσιάζοντας το Watch GT3 Pro, ένα smartwatch που κυκλοφορεί σε δύο μοναδικές εκδόσεις (Titanium και Ceramic) που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τα premium smartwatches, εμπλουτίζοντας για μια ακόμη φορά το ξεχωριστό DNA της σειράς GT που τόσο πολύ έχουμε λατρέψει…

    Τεχνολογικό Κομψοτέχνημα x2!

    Εν αρχή ην το design και σίγουρα οι δύο editions (Titanium και Ceramic) του Watch GT3 Pro,  αν μη τι άλλο έχουν δημιουργηθεί για να μαγνητίζουν το βλέμμα. Κάθε εκατοστό τους εκπέμπει έναν premium και elegant χαρακτήρα που συνδυάζει τη γοητεία της απλότητας με την αισθητική του μοντέρνου.

    Ξεκινώντας πρώτα από την Titanium Edition, εδώ η HUAWEI έχει χρησιμοποιήσει τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά της αγοράς, με το τιτάνιο (που καθιστά το σώμα του ρολογιού εξαιρετικά ελαφρύ), αποτελεί το υλικό που κυριαρχεί. Το δε 3D φινίρισμα που απλώνεται από άκρη σε άκρη, φανερώνει την πρόθεση της HUAWEI να δημιουργήσει ένα μικρό τεχνολογικό κομψοτέχνημα. Και δεν είναι μόνο οι παραπάνω «επεμβάσεις», καθώς έρχεται με επένδυση από ζαφείρι στο καντράν, και το κεραμικό υψηλής ποιότητας που περιβάλλει το πίσω τμήμα του ρολογιού και το οποίο παρέχει εντυπωσιακή αντοχή και βγάζει από το μυαλό του χρήστη οποιοδήποτε άγχος που αφορά στην ανθεκτικότητα του ρολογιού. Πέραν των ποιοτικών υλικών κατασκευής που χαρακτηρίζουν την Titanium Edition του Watch GT3 Pro, η HUAWEI έχει «επενδύσει» και στην ευκολία χρήσης που προσφέρει το flagship smartwatches. Με μια τρισδιάστατη περιστρεφόμενη κορώνα (που θυμίζει κουρδιστήρι), δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να χειρίζεται (κάνοντας zoom in και out) όλες τις εφαρμογές και τα προγράμματα που βρίσκονται εγκατεστημένα στο ρολόι. Επιπλέον, δίπλα ακριβώς από την περιστρεφόμενη κορώνα υπάρχει το κουμπί ECG, το οποίο με ένα απλό πάτημα, επιτρέπει στο ρόλοι να συλλέγει όλα εκείνα τα δεδομένα που αφορούν την καρδιακή σας λειτουργία.

    Η δε Ceramic Edition που είναι εμφανές ότι προσανατολίζεται περισσότερο στο γυναικείο κοινό, το οποίο επιζητά έναν συνδυασμό κομψότητας και υψηλής τεχνολογίας, μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από έναν ζωγραφικό πίνακα από την εποχή της Αναγέννησης. Γοητευτικό, elegant και συγχρόνως εξαιρετικά τολμηρό στις γραμμές του, θυμίζει περισσότερο έργο τέχνης παρά ένα απλό τεχνολογικό gadget. Όπως και με την περίπτωση του Titanium Edition, έτσι και εδώ το focus του σχεδιαστικού team της HUAWEI δεν είναι άλλο από την εκπληκτική αντοχή του. Όπως αντιλαμβάνεστε και από την ονομασία του, η επιλογή των σχεδιαστών της HUAWEI ως βασικό υλικό κατασκευής δεν είναι άλλη από το κεραμικό. Με μια ειδική επεξεργασίας που περιλαμβάνει 13 διαφορετικά στάδια λείανσης και γυαλίσματος, η Ceramic edition του WATCH GT3 Pro έχει την ιδιότητα να λάμπει παράγοντας μια φυσική λάμψη. Η δε διάβρωση από το πέρασμα του χρόνου, αλλά και η αυξομειώσεις της θερμότητας δεν πρόκειται να σας προβληματίσουν, καθώς η Ceramic edition εμφανίζει «die-hard» αντοχή εξαιτίας της κεραμικής επίστρωσης. Και στα δύο smartwatches η οθόνη είναι απλώς «όλα τα λεφτά», καθώς τόσο στο Titanium Edition (AMOLED 1.43 ιντσών – 466 x 466 pixels), όσο και στο Ceramic (AMOLED display στις 1.32 ίντσες με 466 x 466 pixels), η οθόνη είναι απλώς… «χάρμα οφθαλμών»,  με εκπληκτική φωτεινότητα και χρώματα που εντυπωσιάζουν. Μάλιστα, και εδώ το ανθεκτικό γυαλί τoυ display που είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης σε ότι έχει να κάνει με την εκπληκτική αντοχή τους.

     

    H hightech πλευρά της υγείας σας!

    Αναμφίβολα, μόνο και μόνο από το design τους και οι δύο εκδόσεις του WATCH GT 3 Pro μπορούν εύκολα να κερδίσουν την καρδιά σου, όμως η “unique” εμφάνιση δεν είναι πάντα αρκετή και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας. Για αυτό και το Watch GT 3 Pro θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα health & fitness center σε κομψές διαστάσεις που βρίσκεται στον καρπό σας.

    H HUAWEI φρόντισε στο να ενσωματώσει στο Watch GT 3 Pro τις πιο λεπτομερείς και state-of-the art μετρήσεις υγείας που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην αγορά. Η ύπαρξη της λειτουργίας ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), όπου το μόνο που έχετε να κάνετε για να το ενεργοποιήσετε είναι να τοποθετήσετε το δάχτυλο σας στην ειδική περιοχή και να αφήσετε το smartwatch της HUAWEI να κάνει τη… «δουλειά» του. Παρέχοντας real-time δεδομένα που σχετίζονται με την καρδιακή σας λειτουργία, μπορείτε να είστε 24/7 ενημερωμένοι για την κατάσταση της καρδιάς σας. Μάλιστα, η ύπαρξη δεδομένων για τον φλεβοκομβικό ρυθμό και την κολπική μαρμαριγή, προσφέρουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε όλους τους χρήστες που θέλουν να είναι πάντοτε up-to-date, ενώ μάλιστα το ρολόι της HUAWEI δύναται να ανιχνεύσει την αρτηριακή ακαμψία και έτσι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τoυς παράγοντες εκείνους που οδηγούν σε καρδιαγγειακές παθήσεις. Χωρίς αμφιβολία, τo high-end smartwatch της Huawei, θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει ως ένα «προειδοποιητικό καμπανάκι», το οποίο μας «ξυπνάει» από τον λήθαργο της καθημερινότητας και μας υπενθυμίζει στο να είμαστε πιο προσεκτικοί.

    Και φυσικά δεν είναι μόνο το ECG, καθώς η εξελιγμένη τεχνολογία TruSeen TM 5.0+ στην οποία βασίζεται το smartwatch της HUAWEI, προσφέρει μια σειρά από επιπλέον διευκολύνσεις. Συγκεκριμένα, το ρολόι σας μπορεί να εκτελέσει χρέη… οξύμετρου, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μετράτε τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα σας με την μέγιστη ακρίβεια (απαραίτητο χαρακτηριστικό στην εποχή της πανδημίας COVID-19). Παράλληλα, σε συνδυασμό με μια σειρά από ανεπτυγμένους αλγορίθμους, μπορεί να καταγράψει τα επίπεδα του stress (όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η κυρίαρχη ασθένεια της εποχής μας), ενώ παράλληλα αξιοποιώντας στο έπακρον την τεχνολογία TruSleep 2.0, το Watch GT 3 Pro μπορεί να περάσει τη διαδικασία του sleep monitor σε μια νέα διάσταση, παρακολουθώντας όχι μόνο τις ώρες και τις φάσεις του ύπνου αλλά και την ακριβή λειτουργία της αναπνοής του χρήστη του. Και επειδή η υιοθέτηση μιας well-being προσέγγισης στην καθημερινότητα μας ξεκινάει από τη σωστή ενημέρωση, μέσω της λειτουργίας Healthy Living Shamrock, η πρόταση της HUAWEI δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να έχει έναν well-being virtual assistant από την άνεση του καρπού του. Από την υπενθύμιση για το φάρμακο μας μέχρι τον όγκο της άσκησης και την κατανάλωση νερού και φαγητού, το Healthy Living Shamrock κάνει πράξη το όνειρο μιας καθημερινότητας που να βασίζεται στις αρχές του Well-being.

    Ένας fitness coach στον… καρπό σας

    Εκτός από το απόλυτο πολυεργαλείο «υγείας και ευεξίας», το Watch GT 3 Pro φέρνει τα πάνω – κάτω και στον τρόπο που αθλούμαστε και εντάσσουμε την άσκηση και τις αθλητικές μας δραστηριότητες στην καθημερινότητά μας. Είτε σας αρέσει το τρέξιμο, η κολύμβηση και η ελεύθερη κατάδυση (μπορείτε να βουτήξετε και να αθληθείτε άφοβα στο νερό λόγω της αυξημένης αντοχής του στο υγρό στοιχείο, καθώς εκπληρώνει το πρότυπο αντοχής EN 13319), είτε λατρεύετε το hiking και το ποδήλατο, το Watch GT 3 Pro διαθέτει το ξεχωριστό αθλητικό DNA που έχει χαρακτηρίσει, όλο το lineup των GT ρολογιών. Με περισσότερες από 100 διαφορετικές λειτουργίες προπόνησης, το έξυπνο premium ρολόι της HUAWEI σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε εσείς το πρόγραμμα που σχετίζεται με την αθλητική σας δραστηριότητα, σύμφωνα με τις δυνατότητες, το ιστορικό και τις ανάγκες σας. Μάλιστα, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο workout σας, το Watch GT 3 Pro έχει τη δυνατότητα να συγχρονίζει με πάνω από 60 διαφορετικές εφαρμογές στον κόσμο.

    Και επειδή η άσκηση δεν σταματάει… ποτέ, αλλά ούτε και η σχέση σας με το ρόλοι σας (καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα), το Watch GT 3 Pro διακρίνεται για την υψηλή αυτονομία που προσφέρει, καθώς η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αγγίζει τις 14 ημέρες (περίπου 8 ημέρες με έντονη χρήση) για την Titanium Edition και περίπου στις 7 ημέρες (4 ημέρες για βαριά χρήση) με την Ceramic Edition.

    Unique in every possible way!

    Το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι συμβατό iOS και Android smartphones και αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει κλήσεις Bluetooth, smart assistant και φυσικά πλήθος watchfaces που σας βοηθούν να δώσετε στο ρολόι σας τη δική σας προσωπική πινελιά. Για μια ακόμη φορά η HUAWEI καταφέρνει να αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο των smartwatches, δημιουργώντας ένα προϊόν που έχει τη στόφα του “unique”. Εμείς σας προειδοποιούμε ότι από τη στιγμή που θα το φορέσετε στον καρπό σας, δεν θα θέλετε με τίποτα να το αποχωριστείτε από τον καρπό σας!

    *****

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei – https://consumer.huawei.com/gr/  και τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: @huaweimobilegr και Huawei Community.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles