16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Η Activision… “σκοτώνει” το παλιό Call of Duty: Warzone

    Η Activision αποφάσισε να κλείσει το παλαιότερο κεφάλαιο του Call of Duty: Warzone, γνωστό ως Warzone Caldera στις 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία τις τελευταίες ώρες. Η Activision δήλωσε ότι οι προγραμματιστές στο Call of Duty θα “επικεντρωθούν στο μελλοντικό περιεχόμενο του Call of Duty, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας εμπειρίας free-to-play του Warzone”.

    “Όλο το gameplay του Caldera, η πρόοδος των παικτών, τα αποθέματα και οι online υπηρεσίες θα λήξουν” στις 21 Σεπτεμβρίου, ανέφερε η Activision σε μια ανάρτηση που ανακοινώνει το κλείσιμο του παιχνιδιού. Το τέλος αυτό δεν θα έχει καμία επίδραση στο Warzone 2.0, αναφέρει η Activision, σημειώνοντας ότι εξασφάλισε περιεχόμενο στο Warzone Caldera από το Modern Warfare, το Black Ops Cold War και το Vanguard που θα συνεχίσει να είναι προσβάσιμο.


    Η δήλωση της Activision αναγκάζει τους παίκτες του Warzone Caldera να μεταβούν στο Warzone 2.0 (και στο επερχόμενο Call of Duty: Warzone Mobile), το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο μαζί με το Call of Duty: Modern Warfare 2.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνω από 500 εκατ. δολάρια τα έσοδα του Diablo Immortal σε ένα χρόνο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles