24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η ASBIS συνεργάζεται με την Aqara για τη διανομή έξυπνων λύσεων και έτοιμων συσκευών Apple Home Kit

    Η ASBIS Enterprises PLC, ειδικός και κορυφαίος διανομέας πληροφορικής και ηλεκτρονικών ειδών, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων της σε έξυπνες λύσεις και ανακοίνωσε την συνεργασία της με τη μάρκα Aqara για διανομή.

    Η Aqara είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη επωνυμία που ειδικεύεται σε έξυπνα οικιακά συστήματα και συσκευές. Όλες οι συσκευές Aqara εκτός από το Aqara App είναι συμβατές και με Apple Home kit. H ASBIS ως μεταπωλητής Apple Premium παρέχει μια εξαιρετική και απρόσκοπτη σύνδεση στους πελάτες της Apple.

    Τα προϊόντα Aqara έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τον οικιακό αυτοματισμό και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών τους. Με έμφαση στην καινοτομία, την ποιότητα και την προσιτή τιμή, το Aqara έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των λάτρεις των έξυπνων κατοικιών σε όλο τον κόσμο.

    Η ASBIS Enterprises PLC είναι περήφανη που προσθέτει το εμπορικό σήμα Aqara στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της. Η εταιρεία έχει ισχυρό ιστορικό επιτυχημένων συνεργασιών με κορυφαίες μάρκες στη βιομηχανία πληροφορικής και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την Aqara για να φέρει τα προϊόντα της στους πελάτες της.

    Ο Κώστας Τζιάμαλης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ASBIS, σχολίασε: «Η ASBIS είναι διανομέας προϊόντων Apple σε 11 αγορές, γι’ αυτό επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο μας με έξυπνες συσκευές διαχείρισης σπιτιού συμβατές με αυτή τη επωνυμία. Θέλουμε οι πελάτες μας σε καταστήματα που διευθύνονται από την ASBIS με το καθεστώς Apple Premium Resellers να έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τα έξυπνα συστήματα τους βάση τις λύσεις που προσφέρουμε. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την κατεύθυνση ενίσχυσης του χαρτοφυλακίου με έξυπνα συστήματα διαχείρισης σπιτιού, γιατί κατά τη γνώμη μας είναι πολύ προοπτική».

    Η γκάμα προϊόντων της Aqara περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα έξυπνων οικιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων κόμβων, αισθητήρων θυρών και παραθύρων, αισθητήρων κίνησης, έξυπνων βυσμάτων και πολλά άλλα. Με εύκολη εγκατάσταση και διαισθητικά χειριστήρια, τα προϊόντα της Aqara προσφέρουν μια απρόσκοπτη και προσαρμόσιμη εμπειρία έξυπνου σπιτιού.

    Τα προϊόντα Aqara είναι όλα συμβατά με το Apple Home Kit. Τα Hubs είναι ένας βασικός τύπος προϊόντων Smart Home που υποστηρίζουν και συνδέουν ένα ευρύ φάσμα αισθητήρων από θερμοκρασία, υγρασία, κλειδαριές θυρών, κάμερες και πολλά άλλα! Η Aqara κάνει μια επιλογή επωνυμίας ολοκληρωμένης, φιλικής προς το χρήστη, ασφαλούς έξυπνης λύσης για τους χρήστες. Διαμερίσματα, κατοικίες, χώροι γραφείων, ξενοδοχεία και πολλά άλλα. Κάθε κάμερα είναι ένας κόμβος για τη σύνδεση όλων των έξυπνων οικιακών συσκευών στην εφαρμογή Aqara και στο κιτ Apple Home.

    Οι κόμβοι είναι εξοπλισμένοι (ανάλογα με το μοντέλο) με ZigBee 3 και πομπό IR, Bluetooth Low Energy και Wi-Fi υποστηρίζει τον μέγιστο αριθμό συνδεδεμένων συσκευών.

    «Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA μας. Είμαστε μια εταιρεία που προσφέρει συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα. Έχοντας δει την αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινότητά, έχουμε προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο μας την γκάμα έξυπνων οικιακών συστημάτων της Aqara. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στη διανομή προϊόντων τεχνολογίας και εξαιρετικά ισχυρή θέση στις αγορές μας, γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσουμε κανάλια που ήδη γνωρίζουμε πολύ καλά» σχολίασε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD.

    Την καινούρια συλλογή θα την βρείτε σε επιλεγμένους μεταπωλητές μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS σε Κύπρο και Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles