17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η Brilliant Control φέρνει το έξυπνο σπίτι στους … διακόπτες φωτισμού των δωματίων σας!

    Σε εποχές που το “έξυπνο σπίτι” μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας, ένα startup από την Καλιφόρνια υπόσχεται μία λύση με εύκολη εγκατάσταση που διαρκεί μόνο …5 με 10 λεπτά.

    Brilliant Control

    Όπως διαβάζουμε στο secnews, οι λύσεις που είχατε μέχρι σήμερα για να μετατρέψετε την οικία σας σε “έξυπνη”, απαιτούν να εγκαταστήσετε εσωτερική καλωδίωση και αρκετά χρήματα σε συσκευές, controllers και μικροδιακόπτες. Οι διακόπτες Brilliant Control όμως, παίρνουν τη θέση των κλασικών διακοπτών φωτισμού των δωματίων σας, καθώς τοποθετείτε στη θέση τους μίνι έξυπνα hubs με οθόνη LCD αφής 5 ιντσών, με Wi-Fi, ανιχνευτή κίνησης και δυνατότητα ελέγχου φωνής. Οι διακόπτες αυτοί, εκτός του ότι μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τα φώτα, μπορούν να λειτουργήσουν και ως πίνακας ελέγχου για ό,τι έχετε συνδεδεμένο στο σπίτι σας, φέρνοντας σας την ασφάλεια, τη μουσική, το φωτισμό και την επικοινωνία όλα κάτω από έναν έλεγχο.

    Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε απλά να σύρετε το δάκτυλό σας στην οθόνη αφής προς τα πάνω και προς τα κάτω για να τα ενεργοποιήσετε ή να τα σβήσετε, ή μπορείτε να εντοπίσετε την ακριβή φωτεινότητα που θέλετε μέσα από τη λειτουργία dimming. Οι διακόπτες Brilliant Control περιλαμβάνουν επίσης μια κάμερα και ένα μικρόφωνο, και έτσι παρέχουν ενδοεπικοινωνία βίντεο μεταξύ πολλαπλών μονάδων. Οι οθόνες μπορούν να έχουν ένα εξατομικευμένο background που να ταιριάζει με το ντεκόρ του δωματίου και να μην είναι απλά ένας άσπρος διακόπτης.

    Έχουν δυνατότητα σύνδεσης με Sonos, Nest, Phillips Hue, SmartThings, Ring και άλλα συστήματα “έξυπνου σπιτιού”. Το κεντρικό σύστημα θα μπορούσε να απλοποιήσει τη διαχείριση ενός συνδεδεμένου σπιτιού χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε στο smartphone σας ένα σωρό ξεχωριστές εφαρμογές.

    Οι διακόπτες Brilliant Control προβλέπεται για να έρθουν στα καταστήματα στο τέλος του τρέχοντος έτους, με τις πρώτες 10.000 προπαραγγελίες να διατίθενται στο τέλος του καλοκαιριού.

    Δείτε το σχετικό video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles