17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η χρονιά σε…review από το Facebook!

    Τελειώνει η χρονιά και ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του Facebook που σας υπενθυμίζει τις καλύτερες στιγμές σας στο κοινωνικό δίκτυο. Αν και τις προηγούμενες χρονιές ο αλγόριθμος της εφαρμογής έδινε αποτελέσματα με τα οποία οι χρήστες δεν συμφωνούσαν πάντα με το αποτέλεσμα, φέτος η εφαρμογή τους δίνει περισσότερο έλεγχο.

    year in facebook

    Όπως προαναφέρθηκε, σκοπός της εφαρμογής είναι η ανακεφαλαίωση των πιο σημαντικών  στιγμών των χρηστών στο Facebook. Φέτος όμως, οι users θα μπορούν να επιλέγουν ποιες φωτογραφίες θέλουν να χρησιμοποιηθούν. Όταν εμφανιστεί στο News Feed σας η εφαρμογή, θα σας ζητηθεί αρχικά εαν θέλετε να δείτε τη συλλογή των φωτογραφιών για να τις επεξεργαστείτε είτε να τις μοιραστείτε. Ο προεπιλεγμένος αριθμός εικόνων είναι 10, ενώ μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με άλλες τις επιλογής σας ενώ μόλις ολοκληρώσετε το σετ, μπορείτε να επιλέξετε και ποιοι μπορούν να δουν τις στιγμές σας.

    Εαν δεν θέλετε να περιμένετε πότε θα εμφανοστεί η εφαρμογή στο news feed σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο  www.facebook.com/yearinreview.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles