15.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η Epic κοντράρεται με Apple και Google προσφέροντας απευθείας πληρωμές στο Fortnite με έκπτωση 20%

    Την έντονη δυσαρέσκεια της για τα υψηλό ποσοστό που παρακρατούν η Apple και η Google από τις αγορές  των εφαρμογών εκδήλωσε έμπρακτα η Epic Games. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες παίρνουν το 30% από το ποσό που πληρώνει ο κάθε παίκτης, κάτι που η Epic Games θεωρεί υπερβολικό.

    Έτσι, η εταιρεία παρουσίασε χθες ένα νέο σύστημα απευθείας πληρωμών στην εφαρμογή στο Fortnite, τόσο στην iOS όσο και στην Android έκδοση του δημοφιλούς της battle royal. Επίσης, η εταιρεία δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς επιτίθεται ευθέως στις δύο εταιρείες, συγκρίνοντας το χρηματικό ποσό που θα πληρώσει ο παίκτης μέσω των υπηρεσιών των δύο προαναφερθέντων εταιρειών με το ποσό θα πληρώσει μέσω της απευθείας πληρωμής.

    Για παράδειγμα για 1.000 V-Bucks, (είναι το νόμισμα του παιχνιδιού), ο παίκτης καλείται να πληρώσει 9.99 δολάρια με πληρωμή μέσω Google Play Store ή App Store, ενώ με απευθείας πληρωμή θα καταβάλει 7.99 δολάρια, δηλαδή 20% λιγότερα χρήματα. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει έως και 20% επιπλέον έκπτωση σε όσους κατεβάσουν το Fortnite από την ιστοσελίδα της ή το Galaxy Store της Samsung.

    Σημειώνεται πάντως ότι η υπηρεσία direct payment δεν είναι ακόμα διαθέσιμη παγκοσμίως.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles