18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η επιτυχημένη σειρά συνεδρίων ManageEngine ITCON επιστρέφει τον Σεπτέμβριο σε Κύπρο και Ελλάδα

    Η ManageEngine (www.manageengine.com), κορυφαίος κατασκευαστής λογισμικών διαχείρισης και ασφάλειας για υποδομές και συστήματα Πληροφορικής, θυγατρική της Zoho Corporation (www.zoho.com), σε συνεργασία με την Channel IT Ltd. (www.channelit.com), αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων ManageEngine σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, ανακοινώνουν τη διοργάνωση της επιτυχημένης σειράς συνεδρίων Πληροφορικής ITCON για το 2023, σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Μάλιστα, έπειτα από την εξαιρετική επιτυχία που γνώρισαν κατά την περσινή χρονιά, τα συνέδρια Πληροφορικής ITCON που εντάσσονται στο παγκόσμιο roadshow της ManageEngine, επιστρέφουν φέτος ακόμη πιο δυναμικά, καθώς διευρύνονται θεματικά και θα φιλοξενηθούν σε αναβαθμισμένους χώρους, σε τέσσερις μεγάλες πόλεις.

    Συγκεκριμένα, οι εργασίες του ITCON Greece 2023, θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα (OTE Academy) και Θεσσαλονίκη (Met Hotel), στις 19 και 21 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, ενώ το ITCON Cyprus 2023 θα διεξαχθεί στην Λευκωσία (Lemon Park) στις 26 Σεπτεμβρίου και στην Λεμεσό (Columbia Plaza) στις 28 Σεπτεμβρίου.

    Το ITCON αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των θεματικών εκδηλώσεων της ManageEngine ανά τον κόσμο κι έχει ως στόχο την ανάδειξη καινοτόμων λύσεων διαχείρισης και ασφάλειας για υποδομές και συστήματα πληροφοριακών συστημάτων. Τα συγκεκριμένα συνέδρια δεν έχουν κόστος συμμετοχής και απευθύνονται σε Διευθυντές Τεχνολογίας (CTOs, CIOs), επικεφαλής τμημάτων IT, διαχειριστές και μηχανικούς IT, DPOs, IT Security managers, IT Auditors κλπ., που δραστηριοποιούνται σε εταιρείες και οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα.

    Ειδικότερα φέτος, οι συμμετέχοντες στο ITCON 2023, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας και διαχείρισης υποδομών Πληροφορικής που εφαρμόζονται με επιτυχία σε εταιρείες και οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αλλά και να γνωρίσουν το ανταγωνιστικό και διαρκώς διευρυνόμενο portfolio λύσεων της ManageEngine.

    Μέσα από έξι διακριτές θεματικές, οι product experts της ManageEngine και οι μηχανικοί της Channel IT Ltd., θα αναλύσουν μεθόδους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών ασφάλειας, για την προστασία δικτύων, κρίσιμων υποδομών κι ευαίσθητων εταιρικών πληροφοριών, αλλά και τρόπους για τη βελτιστοποίηση εργασιών ρουτίνας, για την απομακρυσμένη διαχείριση τερματικών και πολλά ακόμη μείζονα θέματα που άπτονται των σύγχρονων τμημάτων ΙΤ, με στόχο την απλούστευση και αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών.

    Εξάλλου, υψηλόβαθμα στελέχη Πληροφορικής από εταιρείες που εμπιστεύονται τις λύσεις της ManageEngine, θα παρουσιάσουν την εμπειρία χρήσης των προϊόντων και το πώς αυτά βελτιώνουν τις καθημερινές λειτουργίες των τμημάτων τους, συμβάλλοντας στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών, στον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

    Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεδρίων, τα προφίλ των εισηγητών, αλλά και για να εγγραφείτε δωρεάν, μπείτε εδώ για το ITCON Greece 2023 και εδώ για το ITCON Cyprus 2023.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια ITCON, επικοινωνήστε στο ask@channel-it.com ή στο 6989 090 001. Για να λαμβάνετε τις πλέον πρόσφατες ενημερώσεις, ακολουθείστε την Channel IT σε LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram και YouTube.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles