24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η επόμενη γενιά των αναδιπλούμενων από τη Samsung! Το Galaxy Z Fold2 επαναπροσδιορίζει την έννοια του εφικτού

    Η Samsung εξακολουθεί να πρωτοπορεί σε μια εντελώς νέα κατηγορία κινητών συσκευών, παρουσιάζοντας την επόμενη γενιά στα αναδιπλούμενα smartphones, το Galaxy Z Fold2.

    Ύστερα από την κυκλοφορία δύο αναδιπλούμενων συσκευών και λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των χρηστών σχετικά με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις και τις νέες λειτουργίες, η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Z Fold2 με ουσιαστικές καινοτομίες που προσφέρουν στους καταναλωτές νέες βελτιστοποιήσεις και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης.

    Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει τη φορητότητα και ευελιξία ενός smartphone με την ισχύ και το μέγεθος οθόνης ενός tablet, για την απόλυτη παραγωγικότητα. Είτε ανοιχτό είτε διπλωμένο, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν μια πολυτελή εμπειρία κινητής τηλεφωνίας με το premium design του Galaxy Z Fold2.

    To Galaxy Z Fold2 διαθέτει δύο Infinity-O οθόνες που εκτείνονται από άκρη σε άκρη, με σχεδόν ανύπαρκτα πλαίσια. Η οθόνη στην εξωτερική πλευρά είναι 6,2 ιντσών ενώ η τεράστια εσωτερική οθόνη φτάνει τις 7,6 ίντσες, όντας και οι δύο μεγαλύτερες σε σύγκριση με τις οθόνες του Galaxy Fold.

    Με κομψή εμφάνιση και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, το Galaxy Z Fold2 κυκλοφορεί σε δύο απίθανες αποχρώσεις: Mystic Black και Mystic Bronze.

    Για τους χρήστες που αναζητούν μοναδικό premium design, η Samsung συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον εμβληματικό Νεοϋορκέζικο οίκο μόδας Thom Browne για μια περιορισμένη έκδοση της συσκευής, το Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition. Με το Galaxy Z Fold2, η Samsung επαναπροσδιορίζει όλη την κατηγορία αναδιπλούμενων συσκευών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles