23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η HP φέρνει Premium ευελιξία στο νέο Pavilion x360 14

    Το καινούργιο Pavilion, το HP Pavilion x360 14, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν υπολογιστή που τους δίνει την ευκαιρία να είναι παραγωγικοί, συνδεδεμένοι προσφέροντας ταυτόχρονα και ψυχαγωγία – με την ευελιξία και την αξία που θα περίμενε κανείς από το Pavilion x360. Η συσκευή έχει ενημερωθεί με πιο μοντέρνο και εκφραστικό design, γεμάτο με premium δυνατότητες και επιδόσεις. Αυτό περιλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης SSD (έως 1 TB), προαιρετικό αδιάληπτο 3D metal, βελτιωμένες οθόνες και για πρώτη φορά σε συσκευή Pavilion, προαιρετικό 4G LTE.

    Περισσότερες εξαιρετικές δυνατότητες και προδιαγραφές του νέου Pavilion x360 14:

    ·       Σχεδιασμένο για κινητικότητα: Το συμπαγές και ελαφρύ design μόλις 18 mm το καθιστά ένα από τα πιο λεπτά μετατρέψιμα Pavilion μας, και με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 13 ώρες (με βάση την αναπαραγωγή βίντεο FHD) είστε έτοιμοι για μια απαιτητική μέρα στη δουλειά ή ακόμα και τον καναπέ. Το προαιρετικό 4G LTE επιτρέπει γρηγορότερο download, καλύτερη αξιοπιστία και πιο ασφαλείς συνδέσεις έναντι δημόσιου Wi-Fi. Ο υπολογιστής προσφέρει επίσης ένα υπερμεγέθη touchpad ακριβείας και πλούσια συλλογή θυρών, όπως HDMI 2.0 και USB Type-C για εύκολη μεταφορά δεδομένων, επέκταση της οθόνης σας και φόρτιση άλλων συσκευών.

    ·       Ενισχυμένη ψυχαγωγία: Με έμφαση στην ψυχαγωγία, το Pavilion x360 14 προσφέρει στους τελευταίους επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel Core προαιρετικά γραφικά Iris Plus για την απόδοση που χρειάζονται. Αν παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, θα λατρέψετε τις οθόνες HD ή FHD με μεγαλύτερες αναλογίες οθόνης-σώματος και bezel τριών όψεων, καθώς και διπλά ηχεία, B&O Audio και HP Audio Boost για μια πιο συναρπαστική εμπειρία.

    ·       Work & Play: Συνδεθείτε και ξεκινήστε τη μέρα σας γρήγορα με ένα προαιρετικό Wi-Fi 6 και μοντέρνο standby. Επιπλέον, η προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα σας προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση εξασφαλίζοντας μια ασφαλή σύνδεση. Παράλληλα, δείξτε τη δημιουργική πλευρά σας με την ταυτόχρονη υποστήριξη πένας και αφής.

    Διαθεσιμότητα και κόστος:

    ·       Το HP Pavilion x360 θα είναι διαθέσιμο σε natural silver & forest teal από τον Μάιο 2020, ξεκινώντας από €499.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles