32.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
More

  Η LG παρουσιάζει το όραμά της “LIFE’S GOOD FROM HOME” για τη μελλοντική διαβίωση στο σπίτι

  Στην φετινή έκθεση IFA 2020, η LG παρουσίασε στους καταναλωτές μια νέα εμπειρία, πολύ διαφορετική σε σχέση με οποιαδήποτε προηγούμενη σε έκθεση IFA. Συγκεκριμένα, ο CTO Dr. Ι.Ρ. Park της LG ανέβηκε στη σκηνή σε μορφή ολογράμματος για να μιλήσει για το όραμα ‘Life’s Good from Home’ της εταιρείας για το μέλλον, το οποίο επικεντρώνεται σε τρεις βασικές αξίες: την οικιακή φροντίδα, την άνεση και την ψυχαγωγία.

  «Αυτή η πρωτόγνωρη χρονική περίοδος που διανύουμε, μας έκανε πιο αβέβαιους για το μέλλον», σχολίασε ο Dr. Park. «Η LG πιστεύει ότι αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να γίνει μια πραγματική αλλαγή στον κόσμο, αξιοποιώντας νέες δυνατότητες για το σπίτι. Ως κορυφαίος πρωτοπόρος στον τρόπο ζωής στο σπίτι, δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε νέα και βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν μια καλή ζωή για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο».

  Η πλατφόρμα AI LG ThinQ, συνεχίζει να εξελίσσεται και να καινοτομεί για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών, λύσεων και επιχειρηματικών μοντέλων που θα επιφέρουν την αλλαγή. «Το LG ThinQ είναι το κλειδί των καινοτόμων εμπειριών μας», δήλωσε ο Dr. Park, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του για την updated εφαρμογή LG ThinQ, προσφέρoντας μια ανθρωποκεντρική εμπειρία που εκτείνεται από την υποστήριξη πελατών έως την αγορά προμηθειών. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, το Proactive Customer Care (PCC) που βασίζεται στην AI τεχνολογία μπορεί να αναλύσει και να αναφέρει την κατάσταση λειτουργίας των συσκευών, αλλά και να παρέχει συμβουλές που αφορούν στη συντήρηση ή την επισκευή.

  Η LG ηγείται της καινοτομίας που αφορά στο σπίτι, επενδύοντας σε ευρείες τεχνολογίες με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών. Η σειρά ρομπότ CLOi της LG μπορεί να προσφέρει έναν ασφαλή, απομακρυσμένο τρόπο παροχής υπηρεσιών σε εστιατόρια και νοσοκομεία. Ήδη από τον Ιούλιο του 2020 το LG CLOi ServeBots έχει αξιοποιηθεί σε εμπορικές τοποθεσίες σε ολόκληρη την Κορέα. Ως πρωτοπόρος στη ρομποτική, η LG έχει επικεντρωθεί στην επέκταση  του οικοσυστήματος των ρομπότ μέσω της πλατφόρμας CLOi, εστιάζοντας στην αυτοματοποιημένη οδήγηση, την ανάλυση κατάστασης και τον έλεγχο κίνησης, μειώνοντας έτσι το χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής, αποτελώντας την κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη του κλάδου. Ο Dr. Park τόνισε πώς το CLOi 2.0 θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως αποτελεσματικό υποκατάστατο της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης, καθώς είναι συμβατό με το λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα (Robot Operating System -ROS) 2.

  Η LG αναπτύσσει, επίσης, τεχνολογία για τη διαχείριση της απομακρυσμένης υγειονομικής περίθαλψης στο πλαίσιο των προσπαθειών του ψηφιακού μετασχηματισμού της. «Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης (AI), μπορούμε εύκολα και με μεγαλύτερη ακρίβεια να παρακολουθούμε την υγεία των καταναλωτών όλο το 24ωρο», δήλωσε ο Dr. Park. «Πρόσφατα στην Κορέα, διοργανώσαμε με επιτυχία ένα πιλοτικό πρόγραμμα με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσουμε την παρακολούθηση και τη φροντίδα των ασθενών με χρόνιες παθήσεις».

  Ο Dr. Kim Kyung-ho, executive president της LG Business Solutions Europe, ακολούθησε τον Dr. Park στη σκηνή για να παρουσιάσει το LG ThinQ Home, έναν πραγματικό χώρο διαβίωσης και μια ολοκληρωμένη οικιακή λύση στην πόλη Pangyo, γνωστή ως Silicon Valley της Νότιας Κορέας. Το ThinQ Home είναι μια πραγματική επίδειξη του οράματος της LG ‘Life’s Good from Home’ ως η ιδανική κατοικία του μέλλοντος που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν ασφαλέστερο και πιο άνετο τρόπο ζωής μέσω των πιο πρόσφατων συσκευών και IT τεχνολογιών της εταιρείας.

  Στην Κορέα, ο Dr. Park μετέφερε το κοινό της IFA σε μια εικονική περιήγηση στο Home Concierge μέσω του LG ThinQ Home και παρουσίασε έναν έξυπνο καθρέφτη που επιτρέπει τον εύκολο και ολοκληρωμένο έλεγχο του σπιτιού, αλλά και την παρακολούθηση των οικιακών συσκευών και της κατανάλωσης της ενέργειας μέσω ενός panel τελευταίας τεχνολογίας. Συνδεδεμένος με τον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων του σπιτιού, ο προηγμένος πίνακας δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να φορτίζουν και να παρακολουθούν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο απομακρυσμένα.

  Σε συνέχεια των ολογραφικών εμφανίσεων κατά τη διάρκεια του media event, τα βίντεο της LG αποτυπώνουν το όραμά της για τη γρήγορη εξέλιξη της  καινοτομίας στην καθημερινότητα. Ένα από τα videos περιλαμβάνει την guest εμφάνιση του K-pop star Henry Lau στο LG ThinQ Home.

  Μπορείτε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο βίντεο και πολλά άλλα στο Global YouTube κανάλι της LG (www.youtube.com/GlobalLG), ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την εικονική έκθεση της εταιρείας στο (http://Exhibition.LG.com), η οποία παρέχει μια ζωντανή εμπειρία από τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της LG στη φετινή IFA.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles