17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η Microsoft απαντάει για τα μεταχειρισμένα και τη σύνδεση στο ίντερνετ!

    Επιτέλους! Το περιμέναμε στην E3, αλλά μας ήρθε νωρίτερα! Μετά από όλον αυτό το χαμό και το μπέρδεμα που επικρατεί, από πλευράς Microsoft, για τα μεταχειρισμένα παιχνίδια και τη σύνδεση στο ίντερνετ στο Xbox One, το Xbox Wire μας δίνει τις απαντήσεις που θέλαμε τόσο καιρό.

    xbox-one-answers (1)

    Τι γίνεται λοιπόν με τη σύνδεση στο ίντερνετ; Η Microsoft ανακοίνωσε πως στη βασική σου κονσόλα θα πρέπει όντως να συνδέεσαι στο ίντερνετ μια φορά κάθε 24 ώρες, ενώ αν είσαι συνδεδεμένος σε άλλη κονσόλα με τον λογαριασμό σου, το όριο αυτό πέφτει στη μία ώρα. Δε θα μπορείς να παίξεις παιχνίδια ούτε offline, αν περάσεις το όριο χωρίς ίντερνετ, ωστόσο θα μπορείς να βλέπεις τηλεόραση ή κάποια ταινία.

    Τι παίζει με τα μεταχειρισμένα; Θες να πουλήσεις κάποιο παιχνίδι; Είναι στο χέρι της εταιρείας έκδοσης του παιχνιδιού! Αυτή θα καθορίσει αν θα μπορείς να το ανταλλάξεις, αν θα χρεώνεσαι και σε ποια καταστήματα θα μπορείς να το δώσεις. Από την άλλη, αν θες να δανείσεις κάποιο παιχνίδι σε ένα φίλο, τότε ισχύουν οι εξής δύο κανόνες: Πρέπει να τον έχεις στη λίστα με τους φίλους σου τουλάχιστον 30 μέρες και το κάθε παιχνίδι μπορεί να δανεισθεί σε κάποιον μόνο μία φορά.

    Ένα τελευταίο «καλό» νέο, είναι πως όλα σου τα παιχνίδια και το περιεχόμενο θα μπορείς να το μοιραστείς με 10 (!) άτομα από την «οικογένεια» σου, ανεξαρτήτως κονσόλας!

    Αυτά ήταν προς το παρόν. Η Microsoft ακόμα αφήνει ένα παραθυράκι ανοικτό, αναφέροντας στις ανακοινώσεις πως όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles