20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η μπάλα ενός παιδιού που έχασε όλα τα υπάρχοντά του μετά το τσουνάμι στην Ιαπωνία βρέθηκε στην Αλάσκα

    Όταν ο David και η Yumi Baxter αντίκρισαν σε ένα νησί στην Αλάσκα μια… μπάλα με μηνύματα γραμμένα στα ιαπωνικά, δεν ήταν δύσκολο να κάνουν το συνειρμό. Η μπάλα είχε μεταφερθεί εκεί από την Ιαπωνία μετά το τσουνάμι που έπληξε την περιοχή ένα χρόνο πριν.


    Το ακόμη πιο συγκινητικό κομμάτι της ιστορίας, βέβαια, ήρθε όταν ανακαλύφθηκε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της. Πρόκειται για ένα 16χρονο παιδί το οποίο, όπως μαθαίνουμε τώρα, έχασε όλα τα υπάρχοντα του από το καταστροφικό περσινό τσουνάμι.

    Ο Misaki Murakami ένιωσε απίστευτη έκπληξη -και φυσικά χαρά- όταν έμαθε ότι η μπάλα του βρέθηκε 5.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Το ότι εντοπίστηκε ένα από τα υπάρχοντα του -και μάλιστα με τόσο ιδιαίτερη σημασία- είναι γι’ αυτόν, όπως σημειώνει, πολύ σημαντικό…

    Τώρα οι αρχές έχουν προγραμματίσει να του παραδώσουν την πολύτιμη μπάλα, χωρίς όμως αυτό να γίνει από το ζευγάρι που τη βρήκε, το οποίο δεν επιθυμεί περαιτέρω δημοσιότητα για το θέμα. Οι ίδιοι, πάντως, δηλώνουν πως βρήκαν ακόμη μία μπάλα του βόλεϊ –πιθανότατα από την ίδια περιοχή-χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί ακόμη ο ιδιοκτήτης της.

    Πηγή: Guardian

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles