24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η ώρα του Samsung Galaxy S10 πλησιάζει. Τι γνωρίζουμε έως τώρα;

    Το design των Samsung Galaxy S10 series φαίνεται ότι οριστικοποιείται, με τις πληροφορίες να θέλουν τις νέες προτάσεις της εταιρείας να διαθέτουν Infinity Display ελαφρώς μεγαλύτερες απ’ αυτές των προκατόχων τους.

    samsung-galaxy-s9-1

    Έτσι, σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, οι φημολογούμενες διαστάσεις οθόνης για τα Galaxy S10 και S10 Plus είναι 5,8 και 6,3 ίντσες, ελάχιστα μεγαλύτερες από τις οθόνες των S9 και S9+ που είναι 5,77 και 6,22 ιντσών, αντίστοιχα.

    Τα νέα Samsung Galaxy S10 αναμένεται να διαθέτουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη τους, με τη Samsung να λέγεται ότι συνεργάζεται γι’ αυτό το σκοπό με τις Qualcomm και Synaptics στις ΗΠΑ, όπως, επίσης, και με τις Aegis Tech στην Ταϊβάν, ως προμηθευτές.

    Η παραγωγή του πάνελ τους αναμένεται να ξεκινήσει το Νοέμβριο και, καθώς απέχουμε περίπου μισό χρόνο, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για αλλαγή των specs.

    Η άλλη ενδιαφέρουσα προσθήκη στο “επετειακό” Samsung Galaxy S10 αναμένεται να είναι ένα 3D-sensing camera kit, σε συνεργασία με την ισραηλινή εταιρεία Mantis Vision και την εταιρεία Woodgate.

    Έχουμε αρκετό καιρό ακόμη, φυσικά, έως το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S10, που υπολογίζεται τις αρχές του 2019, και σίγουρα οι φήμες που θα ακούσουμε για τις νέες προτάσεις το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles