18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η Qualcomm επιβεβαιώνει ότι η OnePlus ετοιμάζει τη διάθεση του OnePlus 3T

    Όταν το OnePlus 3 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος πολλοί ήταν εκείνοι που το είχαν επαινέσει για τις εξαιρετικές επιδόσεις που παρουσιάζει, αποτελώντας ένα από τα πιο γρήγορα smartphones της αγοράς. Η τεχνολογία εξελίσσεται νέοι επεξεργαστές κάνουν το ντεμπούτο τους, με την OnePlus να θέλει να διατηρήσει την ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά. Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία πως σκοπεύει να διαθέσει ένα νέο μοντέλο με γρηγορότερο επεξεργαστή, το OnePlus 3T.

    oneplus-3t

    Η Qualcomm επιβεβαίωσε πρόσφατα τη συγκεκριμένη πληροφορία μέσω ενός tweet, τονίζοντας συγκεκριμένα ότι έρχεται μια νέα συσκευή η οποία θα διαθέτει τον Snapdragon 821 SoC της Qualcomm. Οι φήμες θέλουν τη συσκευή να έρχεται με το ίδιο αλουμινένιο σασί και την ίδια OLED οθόνη του OnePlus 3. Το τρέχον μοντέλο φέρει Snapdragon 820 SoC και ως 6GB RAM σε συγκεκριμένες εκδόσεις. Το OnePlus 3T θα καταφθάσει με το αρκετά γρηγορότερο Snapdragon 821 SoC, ενώ δεν θα αποτελεί έκπληξη αν δούμε και 6GB RAM.

    Η OnePlus πάντοτε υπερηφανευόταν για τη δημιουργία των πιο γρήγορων smartphones, επομένως μια αναβαθμισμένη ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά έκδοση φαντάζει απολύτως λογική, ιδίως αν έχει μεγαλύτερα σχέδια για το OnePlus 4. Παράλληλα, αν λάβουμε υπόψη τη μεγάλη σε μέγεθος οθόνη του OnePlus 3, τότε με μια πιο premium έκδοση της συσκευής ίσως μπορέσει να αποκτήσει και ένα μερίδιο από τους απογοητευμένους χρήστες του Galaxy Note 7.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles