20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    iCloud: Αν το ξεχάσετε μπορεί να σας ξεχάσει και εκείνο!

    Χρησιμοποιείτε το iCloud αλλά όχι συχνά; Αν το ξεχάσετε μπορεί να σας ξεχάσει και εκείνο. Ο λόγος είναι οτι στους όρους συμφωνίας χρήστη – iCloud αναφέρεται με σαφήνια ότι αν δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για 6 μήνες η Apple διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει τα παλαιά αντίγραφα ασφαλείας. Ακούγεται αρκετός καιρός αλλά δεν είναι και αν σας λείπει η μεθοδικότητα στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί εύκολα να το ξεχάσετε.

    Πολύ κακό για το τίποτα θα πείτε, αλλά δεν είναι έτσι. Η σημαντικότερη επίπτωση είναι ότι αν προκύψει ανάγκη μορφοποίησης της συσκευής σας, δεν θα υπάρχει η βάση ανάκτησης των πληροφοριών και αυτό θα μπορούσε να είναι σημαντικό πρόβλημα. Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια σκεφτείτε: πόσο καιρό έχετε να κάνετε backup; Αν έχετε πάνω από 6 μήνες κάντε ένα άμεσα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

    Προσοχή: ο όρος της συμφωνίας δεν αναφέρει κάπου ότι διαγράφονται αυτόματα στους 6 μήνες, αλλά απλά ότι η Apple διατηρεί το δικαίωμα να τα διαγράψει. Be Safe λοιπόν με ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας και καλού – κακού βάλτε μία επαναλαμβανόμενη υπενθύμιση για να το κάνετε τουλάχιστον κάθε 6 μήνες!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles