16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ιδού το OnePlus 12! Δείτε το και ετοιμαστείτε για την ανακοίνωση του στις 5 Δεκεμβρίου!

    H OnePlus αν μη τι άλλο «τρέφει» τολμηρά σχέδια για την επόμενη ναυαρχίδα της, καθώς φιλοδοξεί να καταστήσει το OnePlus 12 ως ένα από τα κορυφαία flagships στην αγορά των premium high-end devices.  Με τα επίσημα αποκαλυπτήρια της συσκευής να τοποθετούνται στις 5 Δεκεμβρίου και με το πλήθος των διαρροών που έχουμε για αυτήν, λίγα είναι τα στοιχεία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της που μένουν στη… φαντασία. Με αφορμή λοιπόν και την ενημέρωση για το launch event που θα διεξαχθεί στη Κίνα διέρρευσαν και αρκετά press renders που μας επιτρέπουν να πάρουμε μια γεύση από τη συσκευή πριν από το επίσημο launch της.

    Συγκεκριμένα, τα επίσημα renders φανερώνουν μια συσκευή, η οποία σε σχεδιαστικό επίπεδο δεν απέχει ιδιαίτερα από το OnePlus 11. Ωστόσο, μια μεγάλη διαφορά του είναι ότι θα διαθέτει περισκοπικό φακό και τηλεφακό. Σε ότι έχει να κάνει με tech specs του που κατά 99% ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, το OnePlus 12 αναμένεται να διαθέτει LTPO OLED panel (κατασκευασμένο από την ΒΟΕ) με ανάλυση στα 1440 x 3168 pixels με διαγώνιο στις 6.82 ίντσες, το οποίο μάλιστα θα φτάνει και στα 2.600 nits (peak brightness). H OnePlus αναμένεται να δώσει μεγάλη βαρύτητα στο camera setup της συσκευής, όπου η νέα ναυαρχίδα της θα διαθέτει dual-layer Lytia 808 main sensor στα 48MP που φέρει την υπογραφή της Sony, μαζί με 64MP OV64B sensor και έναν τηλεφακό με 3x optical zoom, αλλά και έναν φακό ultrawide στα 48MP.

    Στο εσωτερικό του OnePlus 12 αναμένουμε τον Snapdragon 8 Gen 3 να σέρνει τον χορό του performance μαζί με δυνατότητα για 100W charging, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το software θα έχουμε τον συνδυασμό Android 14 με OxygenOS 14. Δείτε και το promo video που ακολουθεί για να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα για τη νέα πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της OnePlus…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles