18.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    iiSignage: Το λογισμικό που σας βοηθά να δημιουργήσετε το δικό σας επαγγελματικό διαφημιστικό περιεχόμενο!

    iiSignage iiyama asbis

    Ένα νέο πακέτο δωρεάν λογισμικού για τη διαχείριση περιεχομένου ψηφιακής σήμανσης της iiyama, ενσωματώνεται πλέον, στην συσκευασία όλων των οθόνων ψηφιακής σήμανσης Professional Large Format της σειράς 40 (LExx40UHS – 43”, 50”, 55”, 65”, 75” , 86”).

    Με το νέο αυτό δωρεάν λογισμικό που φέρει την ονομασία iiSignage, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε , να δημοσιεύσετε και να διαχειριστείτε το δικό σας περιεχόμενο ψηφιακής σήμανσης σε οποιαδήποτε οθόνη iiyama 40 series. Το iiSignage σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα από τα διαθέσιμα δωρεάν templates που υπάρχουν για να δημιουργήσετε τις διαφημίσεις σας ή να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε τις δικές σας διαφημίσεις από την αρχή καθώς επίσης να προγραμματίσετε τη προβολή τους σε πολλές οθόνες ταυτόχρονα.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως, είτε χρησιμοποιήσετε δηλαδή ένα από τα προσφερόμενα templates είτε δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια, το iiSignage σας επιτρέπει να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο σας με εφέ βίντεο, εφέ συρόμενων εικόνων ή μπάρες κειμένου για μεγαλύτερη επίδραση στο θεατή. Είναι ακόμα δυνατή η χρήση web widgets για εμφάνιση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο,όπως μια αναφορά καιρού στις διαφημίσεις σας.

    Επιπρόσθετα, το iiSignage δείχνει να είναι κάτι περισσότερο από ένα «εργαλείο δημιουργίας διαφημιστικού περιεχομένου», καθώς σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον καλύτερο χρόνο και χώρο για να προβάλετε το διαφημιστικό περιεχόμενό σας. Οι οθόνες μπορούν να προστεθούν σε ξεχωριστές ομάδες (έως 10) και κάθε ομάδα να έχει τη δική της λίστα αναπαραγωγής και ωριαίο πρόγραμμα προβολής επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα μηνύματά σας ανά τοποθεσία, οθόνη και ώρα.

    Τέλος, το iiSignage μπορεί επίσης να παρακολουθεί την κατάσταση όλων των συνδεδεμένων οθονών, παρέχοντας επίσης τη δυνατότητα να μεταδίδετε ταυτόχρονα σημαντικές ειδήσεις και ειδοποιήσεις σε όλες τις οθόνες. Επιτρέπει επίσης τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και  επαναφοράς του περιεχομένου σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης στον υπολογιστή.

    Σημειώνεται ότι η iiyama είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής οθονών, η διανομή των οποίων γίνεται στην Κύπρο από την εταιρεία ASBIS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles