17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    ISBM: πραγματοποιείται αύριο στην Κύπρο η παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος για Διεθνή Καριέρα στις Τηλεπικοινωνίες

    Το νέο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Induction to SMS and Business Messaging Industry (I.S.B.M.) διάρκειας 12 μηνών που παρέχει τη δυνατότητα για διεθνή καριέρα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, απομακρυσμένα σε όλον τον κόσμο, θα παρουσιαστεί στην Κύπρο για πρώτη φορά, αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 μέσω ZOOM στις 15:00 (ώρα Κύπρου 15:00).

    Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή στη σελίδα του προγράμματος στην διεύθυνση: https://academy-mt160.net/induction-to-sms-business-messaging-isbm/ λόγω περιορισμένων αριθμού θέσεων.

    Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ένα εκτεταμένο και εξειδικευμένο μάθημα αποκλειστικά για υποψηφίους που επιθυμούν να εισέλθουν στη συναρπαστική και ταχέως εξελισσόμενη Βιομηχανία Τηλεπικοινωνιών, SMS και Επιχειρηματικών Μηνυμάτων με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ανεξάρτητα από το πτυχίο που κατέχετε ή την προηγούμενη επαγγελματική σας εμπειρία, ανεξάρτητα από το αν είστε Senior ή Junior, το ISBM είναι ένα μάθημα 200 ωρών που σας βοηθά να μάθετε για το SMS και το οικοσύστημα επιχειρηματικών μηνυμάτων αποκτώντας τις γνώσεις που απαιτούνται από τους σημαντικότερους επαγγελματίες της διεθνούς βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών.

    Το πρόγραμμα ανακοίνωσε ο κ. Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Head της MoreThan160 και Principal της Διεθνούς Ακαδημίας Τηλεπικοινωνιακών Σπουδών Business Messaging Academy. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο εξάμηνα. Το 1ο εξάμηνο αφορά στην θεωρητική γνώση γύρω από την αγορά του Business Messaging (SMS, Viber, WhatsApp, OTT Messengers, Wholesale, Enterprise, Platforms) και το 2ο εξάμηνο αφορά στην πρακτική, όπου οι σπουδαστές θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους εργαζόμενοι έναντι αμοιβής σε παγκόσμιους Τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Σκοπός του προγράμματος είναι η προσέλκυση και η δημιουργία νέων επαγγελματιών στον Κλάδο του Business Μessaging η πορεία του οποίου παρουσιάζεται ανοδική σε διεθνές επίπεδο.

    Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης «Έως το 2026, οι κλάδοι τηλεπικοινωνιών, τεχνολογίας, και υγείας αναμένονται να δημιουργήσουν 12 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, το ένα τρίτο  των οποίων αφορούν στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Οι παγκόσμιες ανάγκες για νέο προσωπικό είναι ήδη αυξημένες, και τα εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας μας βοηθούν να εκπαιδεύσουμε και να στρατολογήσουμε νέους επαγγελματίες από όλον τον κόσμο. Το ISBM αποτελεί ένα πρωτόγνωρο και εκτενές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης και αποκατάστασης, μέσα στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 20 πάροχοι και εταιρείες τεχνολογίας από Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική και Αφρική. Στα μαθήματα που ξεκινούν την 1η Μαρτίου συμμετέχουν διεθνώς καταξιωμένα στελέχη από όλον τον κόσμο που φέρουν την ευθύνη να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση τους σε νέους επαγγελματίες. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό το σημαντικό project για το οποίο εργαζόμαστε ήδη ένα έτος! Η Ακαδημία εκτός από την θεωρητική κατάρτιση, έχει εξασφαλίσει και την εξάμηνη πρακτική των σπουδαστών σε παρόχους σε όλον τον κόσμο,  μέσα από συνθήκες πραγματικής εργασίας (καθημερινή εργασία οκτώ ωρών, οικονομικές απολαβές, αξιολόγηση κλπ) που έχει ως τελικό σκοπό την άμεση απορρόφηση των σπουδαστών αυτών από τις ίδιες τις εταιρείες».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles