17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ιστορική αλλαγή μετά από 30 χρόνια! Έρχεται νέο πλήκτρο στα Windows keyboards

    Η Microsoft, όπως όλα δείχνουν, επιθυμεί το 2024 να είναι μια χρονιά αφιερωμένη στο AI PC». Για το λόγο αυτό εγκαινιάζει το έτος με μια σημαντική αλλαγή στο πληκτρολόγιο των νέων φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Ένα νέο key Copilot θα πάρει θέση στο πληκτρολόγιο στη γκάμα των νέων PCs και laptops των συνεργατών της Microsoft, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση με το πάτημα ενός πλήκτρου στην εμπειρία Windows Copilot της εταιρείας που υποστηρίζεται από AI.

    Το πλήκτρο Copilot είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στη διάταξη πληκτρολογίου των Windows PC εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. “Σχεδόν πριν από 30 χρόνια, παρουσιάσαμε το πλήκτρο Windows στο πληκτρολόγιο που επέτρεψε σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αλληλεπιδρούν με τα Windows”, ανέφερε ο Yusuf Mehdi, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής μάρκετινγκ καταναλωτών στη Microsoft. «Το βλέπουμε αυτό ως άλλη μια μετασχηματιστική στιγμή στο ταξίδι μας με τα Windows, όπου το Copilot θα είναι το σημείο εισόδου στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης στον υπολογιστή».

    Διαβάστε επίσης:

    LG UltraGear: Έφτασε η πρώτη gaming οθόνη 4K OLED με δυνατότητα Dual-HZ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles