18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Jolla Sailfish OS 1.0 έτοιμο για διάθεση

    Το φινλανδικό smartphone Jolla με το Sailfish OS σε ένα “κομβικό” γι’ αυτό σημείο. Αφήνοντας την beta περίοδο του και φτάνοντας στη version 1.0.

    Jolla Phone

    Το Sailfish OS είναι διαθέσιμο στο Jolla Phone, που, ήδη, κυκλοφορεί στην Ευρώπη μέσω του shop.jolla.com στην τιμή των 399 ευρώ. Βασίζεται αρκετά στα gestures ως λειτουργικό, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και Android εφαρμογές σ’ αυτό παράλληλα με τις native apps που έχουν ήδη φτάσει σ’ αυτό. H Jolla θα κυκλοφορήσει και ένα Sailfish user interface launcher για Android, με τη μορφή μίας εφαρμογής, που θα μπορείτε να κατεβάσετε σύντομα από το Google Play Store.

    H εταιρεία, πέρα από τη διάθεση της version 1.0 μέσα στο Μάρτιο, ανακοίνωσε και μερικές νέες συνεργασίες, όπως με την F-Secure (για την παροχή cloud services στους πελάτες της) και τη Rovio (για Angry Bird user experience στη συσκευή).

    Το Jolla Smartphone με το Sailfish OS 1.0 θα δώσει το παρόν στη Βαρκελώνη στο MWC 2014, όπου η εταιρεία συμμετέχει με περίπτερο. Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερες εντυπώσεις από την ομάδα του digitallife.gr εκεί τις επόμενες ημέρες.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles