20.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Κάνει πίσω o Musk στη θανάσιμη αναμέτρηση με τον Zuckerberg; Προφασίστηκε εγχείρηση στον αυχένα!

    Τελικά μάλλον δεν πρόκειται να δούμε πολύ σύντομα τους δύο μεγιστάνες της τεχνολογίας, Elon Musk και Mark Zuckerberg να αναμετρώνται στο κλουβί, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Musk αποφάσισε να κάνει… πίσω στο παρά πέντε! Ο 2ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο ανέφερε ότι πριν να μπει στο ρινγκ, θα χρειαστεί να κάνει μαγνητική τομογραφία στον αυχένα και στον θώρακα, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί να εγχειριστεί λόγω χρόνιων προβλημάτων υγείας…

    Όπως αντιλαμβάνεστε, εάν αποφασιστεί από τους γιατρούς του Musk ότι θα πρέπει να κάνει εγχείρηση αυτό θα σημάνει όχι μόνο το τέλος της φημολογούμενης αναμέτρησης με τον Zuckerberg, καθώς θα είναι αναγκαίο να απέχει από όλες τις δραστηριότητες του. Μόνο και μόνο στην είδηση ότι θα απέχει των καθηκόντων του για ένα σεβαστό διάστημα, η μετοχή της Tesla έπεσε κατά 2%. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο κάτοχος της πλατφόρμας X όλο αυτό το διάστημα είχε πάρει πολύ ζεστά την πάλη με τον Mark Zuckerberg, για αυτό και έκανε διαρκώς προπονήσεις για να είναι fit για τον μεγάλο αγώνα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Elon είναι αισίως 51 ετών, ενώ ο Zuckerberg διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του, οπότε αυτή η διαφορά σίγουρα έπαιξε το ρόλο της. Σε αυτή τη φάση ο αγώνας μεταξύ τους μπορεί να παραμείνει ένα publicity stunt, ωστόσο εάν ποτέ τελικώς συμβεί θα είναι το γεγονός της δεκαετίας!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles