16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Kangaroo. Μία ακόμη εξαιρετική «pocket-sized» PC πρόταση!

    Τα PCs-on-a-stick αδιαμφισβήτητα αποτελούν το νέο trend στον κόσμο των νέων τεχνολογιών, καθώς φαίνεται ότι μία μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού φαίνεται να τα έχει αγκαλιάσει. Ειδικότερα εάν ανήκετε στους mainstream χρήστες και όχι στην κατηγορία των high-end users, που τους ελκύουν οι multi-core επεξεργαστές και τα πολλά GB RAM, τότε ένα πλήρως εξοπλισμένο λιλιπούτειο PC που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί παντού είναι σίγουρα ότι πρέπει!

    kangaroo_mobile_desktop

    Το Kangaroo της inFocus ανήκει στην παραπάνω κατηγορία των pocket-sized PCs, καθώς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την φωτογραφία το μέγεθος του δεν ξεπερνάει αυτό ενός φορητού hard-drive/smartphone. Το Kangaroo διαθέτει επεξεργαστή Intel Cherry Trail (Atom Z8500), o οποίος είναι χρονισμένος στα 2.24GHz και συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Σε περίπτωση που το storage capacity του σας φαίνεται λίγο, τότε υπάρχει η λύση της microSDXC, η οποία μπορεί να χαρίσει ακόμη 128GB. Το Kangaroo έρχεται με τα Windows 10 Home Edition προεγκατεστημένα και θα κοστίζει 99$. Εάν σας ενδιαφέρουν τα μικροσκοπικά PCs και το Kangaroo συγκεκριμένα, μπορείτε να περάσετε μία «βόλτα» από το official website της inFocus και να του ρίξετε μία καλύτερη ματιά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles