15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Κέντρο Παραγωγικότητας: Αναζητά Εκπαιδευτές για την υλοποίηση προγραμμάτων για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων

    Ανοικτή πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος από φυσικά πρόσωπα που ενδιαφερονται να παρέχουν υπηρεσίες ως Εκπαιδευτές / Εκπαιδεύτριες σε προγράμματα κατάρτισης που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων απευθύνει το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου.

    Το Σχέδιο Δράσης της Κύπρου για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων «Σύγχρονη Επαγγελματική Ανάπτυξη για την Πράσινη και τη Ψηφιακή Μετάβαση» επικεντρώνεται σε τρείς βασικούς πυλώνες ένας εκ των οποίων αφορά στην Ανάπτυξη Σύγχρονης Επαγγελματικής Κουλτούρας.

    Στόχος του έργου είναι η ολιγόωρη κατάρτιση 100.000 ατόμων (εργαζομένων, ανέργων, φοιτητών, μαθητών, εθνοφρουρών) ως το τέλος του 2024 σε τέσσερις βασικές πτυχές της επαγγελματικής κουλτούρας που αποτελούν τα γνωστικά αντικείμενα των προγραμμάτων για τα οποία ζητούνται υπηρεσίες εκπαιδευτών/ εκπαιδευτριών στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης.

    Τα γνωστικά αντικείμενα των προγραμμάτων κατάρτισης είναι:

    – Πράσινη ανάπτυξη/ περιβάλλον

    – Ψηφιακές δεξιότητες

    – Ασφάλεια και υγεία στην εργασία

    Σημειώνεται ότι οι Εκπαιδευτές / Εκπαιδεύτριες που θα επιλεγούν θα κληθούν να υλοποιήσουν τα προγράμματα με φυσική παρουσία ή και εξ αποστάσεως (διαδικτυακά).

    Τα Απαιτούμενα Προσόντα είναι:

    1. Πτυχίο / Μεταπτυχιακό σχετικό με θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού ή Πτυχίο/ Μεταπτυχιακό σχετικό με το γνωστικό αντικείμενο που θα διδάξει (Πράσινη ανάπτυξη/ περιβάλλον, Ψηφιακές δεξιότητες, Ασφάλεια και υγεία στην εργασία, Ποιότητα της εργασίας).

    2. Διδακτική εμπειρία τουλάχιστον 100 ωρών

    3. Σχετική με τα γνωστικά αντικείμενα επαγγελματική πείρα διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους θα αποτελέσει πλεονέκτημα

    4. Η κατοχή Πιστοποιητικού Επαγγελματικού Προσόντος «Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης» επίπεδο 5 που απονέμεται από την ΑνΑΔ θα αποτελέσει επίσης πλεονέκτημα

    5. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας

    Οι ενδιαφερόμενοι/ ενδιαφερόμενες μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους υποδεικνύοντας τα θέματα τα οποία, με βάση τα προσόντα τους, μπορούν να διδάξουν καθώς και την Επαρχία/ Πόλη που προτιμούν όπως επίσης να επισυνάψουν βιογραφικό τους σημείωμα και άλλα αποδεικτικά αντίγραφα (βιογραφικό σημείωμα, τίτλοι σπουδών, κ.α).

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22806144.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles