17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Killers of the Flower Moon: Έφτασε το νέο trailer για το έπος του Scorsese

    Ένα νέο trailer για το “Killers of the Flower Moon“, σε σκηνοθεσία Martin Scorsese και με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone και Robert De Niro, έκανε το ντεμπούτο του online πριν από μερικές ώρες. Στην ταινία, ο DiCaprio υποδύεται τον Ernest Burkhart, τον «ήρωα πολέμου» ανιψιό του χαρακτήρα του De Niro, τον οποίο ο Burkhart αποκαλεί «τον ωραιότερο άνθρωπο στον κόσμο». Ωστόσο, κάθε άλλο παρά τέτοιος είναι.

    Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, το “Killers of the Flower Moon” διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 και απεικονίζει την πραγματική κατά συρροή δολοφονία μελών του πλούσιου σε πετρέλαιο έθνους Osage. Το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας προετοιμάζει τον ανιψιό του Burkhart για το σχέδιο να κλέψει το πετρέλαιο που ανακαλύφθηκε στη γη του Osage – μέσω του γάμου με τη φυλή και της δολοφονίας. Το επακόλουθο ξεφάντωμα δολοφονιών, γνωστό στους ντόπιους ως η Βασιλεία του Τρόμου, διήρκεσε χρόνια, ενώ οι ντόπιοι κάλυψαν τους θανάτους ως «κακή τύχη», όπως το θέτει ψυχρά ο χαρακτήρας του De Niro. Ένας ομοσπονδιακός ερευνητής, τον οποίο υποδύεται ο Jesse Plemons, πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότερα σε αυτό.

    Δείτε το νέο trailer:

    Εν τω μεταξύ, ο Burkhart είναι διχασμένος ανάμεσα στους δύο κόσμους: τις δολοπλοκίες του θείου του και την ιθαγενή Αμερικανίδα σύζυγό του Mollie που υποδύεται η Gladstone, η οποία τον ικετεύει να εκδικηθεί την οικογένειά της.

    «Πρέπει να διαλέξεις πλευρά», τον συμβουλεύει ο θείος του.

    Το “Killers of the Flower Moon”, το οποίο έκανε πρεμιέρα νωρίτερα φέτος στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, έρχεται στους κινηματογράφους στις 19 Οκτωβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Γάμος αλά Ελληνικά 3 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles