16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Killers Of The Flower Moon: Νέο trailer για το συγκλονιστικό γουέστερν πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Το Killers of the Flower Moon αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και στους ελληνικούς κινηματογράφους αύριο, αποτελώντας ένα οσκαρικό project του Μάρτιν Σκορσέζε που προκαλεί αίσθηση.

    Το καστ της ταινίας είναι εντυπωσιακό. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λίλι Γκλάντστοουν δίνουν νέα πνοή στο συγκλονιστικό, ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν, το οποίο διηγείται την αληθινή ιστορία των μαζικών δολοφονιών των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920. Μαζί τους παίζουν οι Τζέσι Πλέμονς, Τάντου Κάρντιναλ, Τζον Λίθγκοου, Μπρένταν Φρέιζερ και Λούις Καντσέλμι, ενώ το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Μάρτιν Σκορτσέζε σε συνεργασία με τον Έρικ Ροθ. Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα.

    Μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια:

    https://youtu.be/RuFUuOhXeLw?si=oxZM1T1DN88Hq1TT

    Στην ταινία, ο Ντι Κάπριο υποδύεται τον Ernest Burkhart, τον «ήρωα πολέμου» ανιψιό του χαρακτήρα του Ντε Νίρο, τον οποίο ο Burkhart αποκαλεί «τον ωραιότερο άνθρωπο στον κόσμο». Ωστόσο, κάθε άλλο παρά τέτοιος είναι. Αντιθέτως, προετοιμάζει τον ανιψιό του για το σχέδιο να κλέψει το πετρέλαιο που ανακαλύφθηκε στη γη των Οσέιτζ- μέσω του γάμου με τη φυλή και της δολοφονίας. Το επακόλουθο ξεφάντωμα δολοφονιών, γνωστό στους ντόπιους ως η Βασιλεία του Τρόμου, διήρκεσε χρόνια, ενώ οι ντόπιοι κάλυψαν τους θανάτους ως «κακή τύχη».

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το Mortal Kombat: Onslaught για Android και iOS

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles