23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Kingston DataTraveler microDUO: Η πιο mobile «2 σε 1» λύση που είδες ποτέ

    Κινητά και tablets έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αυτό είναι δεδομένο. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς τους δουλεύουν από το tablet ή ακόμα και το smartphone τους προκειμένου έτσι να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες των gadgets τους. Τι γίνεται όμως με τη μεταφορά δεδομένων; Ε, εκεί είναι που μπαίνει το Kingston DataTraveler microDUO

    kingston-datatraveler-microduo

    Ας υποθέσουμε ότι έχεις δημιουργήσει ένα έγγραφο στο κινητό σου, doc, xls ή έχεις τραβήξει βίντεο ή φωτογραφίες, τις οποίες κατόπιν θες να περάσεις στο laptop σου ή ακόμα και σε κάποια άλλη –εντελώς- mobile συσκευή (σε ένα άλλο tablet ή smartphone π.χ.). Δεν έχεις μαζί καλώδια, δεν έχεις πρόσβαση στο internet. Τι κάνεις; Χρησιμοποιείς το Kingston DataTraveler microDUO, ένα USB stick με… «2 σε 1» προφίλ! Το stickάκι της Kingston, βλέπεις, βγάζει τόσο USB, όσο και microUSB, όντας συμβατό με συσκευές Android 4.0. Υποστηρίζει το πρότυπο USB OTG (On-the-Go) αποτελώντας έτσι τον καλύτερο universal τρόπο να έχεις μαζί σου δεδομένα ενόσω βρίσκεσαι στον δρόμο.

    Το Kingston DataTraveler microDUO κυκλοφορεί σε χωρητικότητες 8, 16, 32 και 64 GB με τιμές που ξεκινούν από τα περίπου 5 ευρώ.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles