18.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    KitKat update και για τα mid-range μοντέλα της Samsung!

    Ένα μάλλον αναπάντεχο δώρο ετοιμάζεται να κάνει στους χρήστες της η Samsung, αφού εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το Android 4.4 KitKat update και για συσκευές χαμηλότερου βεληνεκούς από τα «πρωτοκλασάτα» μοντέλα της.

    Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, πως Galaxy Note 3, Note 2, S3 και S4 θα λάβουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού από Γενάρη, όμως τι γίνεται με άλλα, λιγότερο ακριβά smartphones της εταιρείας, που έχουν τη δυνατότητα να το υποστηρίξουν; Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο της Samsung που διέρρευσε, αρκετές είναι οι συσκευές που η εταιρεία «εξετάζει» σαν πιθανές υποψήφιες για το update. Μεταξύ αυτών βλέπουμε τα Galaxy S3 Mini και S4 Mini, τα Ace 2 και 3, το S Advance, το Core, το FAME και το Fresh, ενώ άγνωστο παραμένει αν η λίστα τελείωνει εκεί!

    samsungkitkat1

    Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως όλα τα προαναφερθέντα θα λάβουν σίγουρα το update, ούτε φυσικά γνωρίζουμε το πότε θα συμβεί αυτό, αν συμβεί. Είναι σίγουρα θετικό, όμως, το ότι η Samsung έχει τέτοια πλάνα και για τις συσκευές από τα 200 μέχρι τα 400 ευρώ αλλά και παλιότερα μοντέλα, που διαθέτουν το ισχυρό hardware αλλά συνήθως μένουν «στον πάγκο» όταν πλησιάζει κάποιο major Android update. Εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles