20.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    “Κόβει την ανάσα” το πρώτο trailer του Mission Impossible 7

    Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα social media διέρρευσε το trailer της επερχόμενης ταινίας Mission Impossible 7, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το πως. Η Paramount Pictures, που είδε να βγαίνει στον «αέρα» και να διαδίδεται στο Twitter το video ένα χρόνο περίπου πριν την κυκλοφορία της ταινίας, στην αρχή μπλόκαρε το περιεχόμενο, στη συνέχεια όμως έδωσε και επίσημα το trailer στη δημοσιότητα.

    Στην ταινία, μαζί με τον Toμ Κρουζ, πρωταγωνιστούν οι Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Χέιλι Άτγουελ, Σέι Γουίγκαμ, Πομ Κλεμεντιέφ, Εσάι Μοράλες, Χένρι Τσέρνι, Ρομπ Ντέλανεϊ, Κάρι Έλγουις, Ιντίρα Βάρμα, Μαρκ Γκάτις, Τσαρλς Παρνέλ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και Φρέντερικ Σμιντ.

    Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία όσων δεν πρόλαβα να πάρουν γεύση από τη νέα περιπέτεια του Τομ Κρουζ, δες στη συνέχεια το επίσημο επικό trailer.

    Διαβάστε επίσης:

    The Last of Us: Αρχές του 2023 τοποθετεί την πρεμιέρα σκηνοθέτης της σειράς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles