17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αποκάλυψη του Starfield! Δείτε τα επικά gameplay πλάνα

    Πέρσι οι fans είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο gameplay του Starfield. Φέτος όμως, στο πλαίσιο του Microsoft Xbox & Bethesda showcase μπορέσαμε να δούμε εις βάθος το πρώτο νέο IP της Bethesda εδώ και 25 χρόνια. Το παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του στις 6 Σεπτεμβρίου και θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως «Skyrim στο διάστημα».

    Πιο αναλυτικά, η εταιρεία αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες αρκετές λεπτομέρειες, όπως τις πόλεις, τα skill trees, τα upgrades και τη μάχη στο διάστημα. Το main story επικεντρώνεται στην τελευταία ομάδα εξερευνητών του διαστήματος (Constellation). Τους συναντάμε στην πρωτεύουσα του New Atlantis, τη μεγαλύτερη πόλη που χτίστηκε ποτέ.

    Το New Atlantis είναι γεμάτο από non-playable characters (NPCs) που απλώς ζουν τη ζωή τους. Υπάρχουν πάνω από 1.000 πλανήτες που μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες, οι οποίοι ισορροπούν μεταξύ πραγματικότητας και διασκέδασης. Η βαρύτητα είναι διαφορετική σε κάθε πλανήτη, οι παίκτες μπορούν να περιπλανηθούν σε πεδία αστεροειδών ή να εξερευνήσουν εγκαταλελειμμένα πλοία. Το διαστημόπλοιο είναι το κλειδί για την πλοήγηση. Μπορεί να αγοραστεί και να προσαρμοστεί πλήρως με upgrades, ενώ το Character creation αποτελεί επίσης ένα μεγάλο κομμάτι του  Starfield.

    Το Starfield φαίνεται τεράστιο και υπάρχουν ακόμα περισσότερα που έρχονται. Η Bethesda άφησε και κάποια υπονοούμενα ότι οι παίκτες μπορεί να αποκτήσουν super natural powers και ένα Shattered Space story expansion για το παιχνίδι. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox Series X / S και PC στις 6 Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Warhammer 40.000: Boltgun Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles