24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Πώς οι πελάτες που ξέχασαν να σου δώσουν tip, γίνονται με μία κίνηση οι πλέον αγαπημένοι σου

    Για όσους έχουν δουλέψει στον τομέα του delivery, τα tips είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα σε μία δύσκολη δουλειά με αρκετά χαμηλούς μισθούς. Και στην Αμερική θεωρούνται ακόμη περισσότερο σημαντικά, καθώς αποτελούν “ουσιαστικά” ένα μέρος του μισθού κάθε εργαζόμενου (υπάρχει ακόμη και ποσοστό tip που “πρέπει” να δίνει κάποιος σε κάθε περίσταση). Στην περίπτωση, ωστόσο, ενός delivery boy, που έφερε μία πίτσα σε ένα ζευγάρι ένα βράδυ στο Oregon των ΗΠΑ, ένα “πενιχρό” tip μπορεί να απογοήτευσε αρχικά, στη συνέχεια όμως ήταν η αφορμή για μία πράξη που… έφτιαξε την ημέρα του.

    Το ζευγάρι είχε παραγγείλει μία πίτσα συνολικής αξίας 22,67 δολαρίων, φαίνεται όμως πως, ασυναίσθητα, έδωσε στο παιδί που την έφερε σπίτι τους μόλις… 23 δολάρια. Πρόκειται για ένα ελάχιστο tip που δε συνηθίζεται στις ΗΠΑ και θεωρείται σχεδόν ανύπαρκτο.

    Φαίνεται, όμως, πως το ζευγάρι συνειδητοποίησε σύντομα την γκάφα που είχε κάνει και αποφάσισε να επανορθώσει. Η κάρτα που βλέπετε στάλθηκε υπόψη του νεαρού που τους είχε παραδώσει την παραγγελία.

    notes

    Τι έκρυβε μέσα; Ένα πολύ γλυκό σημείωμα με απολογίες για… τις ικανότητές τους στα μαθηματικά, καθώς και 20 δολάρια.

    notes2

    “Το εικοσαδόλαρο είναι εκτιμητέο, αλλά η προσπάθεια τους να φτιάξουν την κάρτα και να μου τη στείλουν σημαίνει περισσότερα για μένα” δήλωσε ο νεαρός, που είδε αυτή την κίνηση του ζευγαριού ως κάτι που του έφτιαξε την μέρα. Άξιοι!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles