17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Lelo Hex. Αυτό το προφυλακτικό δε σκίζεται ακόμη κι αν το τρυπήσετε με βελόνα

    Ένα διαφορετικό προφυλακτικό λανσάρει μία σουηδική εταιρεία, μετά από επτά χρόνια ανάπτυξης, διαφημίζοντάς το κυρίως για την αντοχή του.

    o-LELO-facebook

    Το Lelo Hex (το οποίο πέτυχε υψηλή χρηματοδότηση και στο Indiegogo) χρησιμοποιεί ένα σχεδιασμό που εμπνέεται από μία… κηρήθρα για να ενισχύσει την αντοχή του. Έτσι, κυριολεκτικά δε σκίζεται και δεν τρυπάει με τίποτα, ακόμη κι αν το υποβάλλετε σε βασανιστήρια. Το εξάπλευρο σχήμα που χρησιμοποιεί εξασφαλίζει την αντοχή του.

    “Υπάρχει λόγος για τον οποίο οι κηρήθρες έχουν αυτό το σχήμα. Είναι επειδή τα εξάγωνα είναι ισχυρά, συμμετρικά και τέλεια” εξηγεί ο δημιουργός του Filip Sedec. “Είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σχήματα της φύσης για οτιδήποτε χρειάζεται να είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και εξαιρετικά ισχυρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δομή του γραφενίου – του λεπτότερου, ισχυρότερου υλικού που γνωρίζουμε σήμερα είναι εξαγωνική.”

    Κάθε προφυλακτικό Lelo Hex ενσωματώνει 350 μικρά εξάγωνα μέσα στη latex επιφάνειά του, με αποτέλεσμα να είναι πιο ανθεκτικό στην τριβή και την πίεση και να μην σκίζεται. Aκόμη κι αν το τρυπήσετε με βελόνα το υλικό παραμένει ανέπαφο.

    Δείτε το video, όπου το Lelo Hex διαφημίζει ο γνωστός ηθοποιός Charlie Sheen.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles