20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Lenovo Blade concept: Περιγράφει ένα 2-in-1 tablet με ένα ενσωματωμένο cover / stand

    Η Lenovo είναι μια αρκετά γνωστή εταιρεία για την επιτυχημένη σειρά Yoga, η οποία αποτελείται από Windows 10 2-in-1 tablets, αλλά γεγονός είναι ότι δε θέλει να επαναπαυθεί μόνο σε αυτά τα μοντέλα. Έτσι στην ιστοσελίδα του iF World Design Guide η Lenovo επιδεικνύει ένα νέο 2-in-1 concept που το αποκαλεί ως Blade. Πρόκειται για ένα concept που έχει τα χαρακτηριστικά μιας 2-in-1 tablet-style συσκευής με ενσωματωμένο κάλυμμα που επιτελεί πλήθος διαφορετικών σκοπών.

    2017-04-06-image-25

    Το κάλυμμα χρησιμοποιείται για να προστατέψει την οθόνη της συσκευής, όταν αυτή δε χρησιμοποιείται. Όταν πάλι θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε, το κάλυμμα αναδιπλώνεται στο πίσω μέρος, ενώ, αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, το κάλυμμα επιτελεί τον ρόλο του stand. Θα πρέπει να αναφέρουμε ακόμη ότι υπάρχει ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο που μπορεί να συνδεθεί μέσω μαγνητών. Ή μέσω της τεχνολογίας Miracast και του ενσωματωμένου cover μπορείτε να δώσετε τέτοια θέση στο tablet και να το χρησιμοποιήσετε σαν ασύρματο πληκτρολόγιο μαζί με μια εξωτερική οθόνη.

    Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν το hardware του Blade στεγάζεται μέσα στο tablet, στην οθόνη ή στο πληκτρολόγιο. Θα δούμε στο μέλλον, αν αυτό το concept εξελιχθεί τελικά σε μια συσκευή. Πάντως ήδη υπόσχεται αρκετά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles