20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Νέα Logitech ConferenceCam Connect: Τηλεδιάσκεψη με το κόστος περίπου μιας καρέκλας γραφείου!

    Logitech ConferenceCam Connect-970-80

    Είναι της «πάσης γνωστό» ότι η Logitech, εστιάζοντας στην ποιότητα και την καινοτομία, σχεδιάζει με μοναδικό τρόπο εξατομικευμένες περιφερειακές συσκευές, για καλύτερη εμπειρία στο ψηφιακό κόσμο. Μια τέτοια συσκευή, είναι η νέα φορητή λύση τηλεδιάσκεψης ConferenceCam Connect που παρουσίασε πρόσφατα η Logitech, ιδανική τόσο για μικρές όσο και για μεσαίου μεγέθους αίθουσες. Ειδικότερα η νέα Logitech ConferenceCam Connect λειτουργεί με όλους τους υπολογιστές που διαθέτουν σύνδεση USB και με σχεδόν οποιοδήποτε λογισμικό τηλεδιάσκεψης, ενώ μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ConferenceCam Connect έχει βελτιστοποιηθεί για Microsoft Lync 2013 / Cisco Jabber και είναι WebEx συμβατό και με το Skype, εξασφαλίζοντας έτσι ευρεία συμβατότητα και χρήση με τα περισσότερα προγράμματα desktop τηλεδιάσκεψης, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν την εφαρμογή της επιλογής τους.

    “Με το κόστος περίπου μιας καρέκλας γραφείου, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν πλέον να συνδεθούν γρήγορα με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους εξ αποστάσεως εργαζομένους, οποτεδήποτε και οπουδήποτε με την Logitech ConferenceCam Connect”, δήλωσε ο κος Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της Asbis Meditteranean.

    Η νέα Logitech ConferenceCam Connect είναι ήδη διαθέσιμη από το δίκτυο μεταπωλητών της Asbis Meditteranean.

    https://www.youtube.com/watch?v=iMmiUjSNsfg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles