17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    O “Loki” πρωταγωνιστεί στο gothic horror Crimson Peak του Guillermo del Toro

    Εδώ και καιρό ακούγαμε για το Crimson Peak, το αγαπημένο project του Guillermo del Toro που θα τον βρει να επιστρέφει με μεγάλη χαρά στο gothic horror genre στο οποίο έχει γράψει ιστορία. Η Legendary μόλις αποκάλυψε ένα featurette που μας δίνει μία πρώτη γεύση για το τι μας ετοιμάζει ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, με τον Tom Hiddleston να είναι κεντρική φιγούρα σ’ αυτό και να μας εξηγεί περαιτέρω για την ιστορία αλλά και τα γυρίσματα.

    crimson-peak-tom-hiddleston-2-2-1500x844

    Μαζί με τον “Loki” εμφανίζονται και οι Mia Wasikowska (Stoker, Alice in Wonderland) και Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, A Most Violent Year), δύο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες που συνθέτουν το πρωταγωνιστικό τρίο. Η πρώτη υποδύεται μία συγγραφέα που η καρδιά της είναι μοιρασμένη ανάμεσα στον παιδικό της φίλο και έναν μυστηριώδη τύπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή της (Hiddleston). Ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος, θα βρεθεί στο σπίτι του δεύτερου, ένα μέρος που είναι… ολοζώντανο. Με την κακή έννοια.
    Ο Del Toro, δημιουργός εκπληκτικών φιλμ όπως Hellboy, Pan’s Labyrinth και The Devil’s Backbone, έχει γράψει ο ίδιος την ιστορία μαζί με τον Matthew Robbins και όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει υπερήφανος γι’ αυτή την δουλειά που ετοίμαζε εδώ και χρόνια.
    Το φιλμ αναμένεται να ανοίξει στην Αμερική στις 16 Οκτωβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles