15.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Το Lovely είναι ένα wearable για τη… σεξουαλική σας ζωή

    Οι wearable συσκευές γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς και δε θα μπορούσαν να μην αφορούν και ένα “ευαίσθητο” σημείο σας, που έχει σχέση με -τι άλλο- τη… σεξουαλική σας ζωή. Και κάπως έτσι, μία καμπάνια στο crowdfunding site Indiegogo αφορά το Lovely, το οποίο θέλει να αποτελέσει στην ουσία ένα Fitbit για το μόριό σας.

    lovely 02

    Ένα “έξυπνο” sex toy που μπορεί να παρακολουθήσει τη σεξουαλική σας δραστηριότητα, ξεκινώντας από στατιστικά που για κάποιους έχουν τη σημασία τους, όπως το πόσες θερμίδες καίτε στην πράξη έως με τι ένταση την κάνετε και όχι μόνο, μεταφέροντας τα δεδομένα στο smartphone σας. Από τη σχετική εφαρμογή, μπορείτε να λάβετε κατόπιν από προτάσεις για νέες στάσεις έως συμβουλές για το “πώς θα κάνετε καλύτερο sex”, όπως κατά λέξη διαβάζουμε στη σελίδα του Indiegogo.

    lovely 03

    Είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και είναι one-size, ενώ μπορεί και να δονείται, ώστε να σας προσφέρει επιπλέον διέγερση κατά τη διάρκεια του sex.

    lovely

    Η μπαταρία του διαρκεί για επτά ώρες (ή μόλις… δύο, αν επιλέξετε τη λειτουργία δόνησης). Τέλος, όπως αναφέρει η εταιρεία, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε σχέσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικιλία τρόπων, πέρα από τον προφανή. Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles