17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Λύσεις SAP επέλεξε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

    sap-eke

    Τις λύσεις SAP επέλεξε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την ψηφιοποίηση των εσωτερικών του διαδικασιών. Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της πρωτοποριακής βάσης δεδομένων SAP HANA και τον συνδυασμό λύσεων SAP S/4HANA Enterprise Management, SAP Business Planning and Consolidation και SAP BusinessObjects Business Intelligence η Διεύθυνση του Πανεπιστήμιου, στοχεύει με την επιλογή της, στην άμεση αναβάθμιση των εσωτερικών διαδικασιών του Πανεπιστήμιου, καθώς και στην περεταίρω βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους φοιτητές.

    sap uni of nicosia ams

    Ειδικότερα, με την εφαρμογή της πλατφόρμας SAP HANA οι λειτουργίες του Πανεπιστήμιου θα γίνονται πλέον σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας έτσι στην Διεύθυνση τη δυνατότητα εκτέλεσης πολύπλοκων συναλλαγών, διεξοδικής ανάλυσης στοιχείων και πραγματοποίησης έγκυρων προβλέψεων βασιζόμενη σε μια αξιόπιστη και άμεση ροή πληροφοριών. Παράλληλα, απαλλάσσει το Πανεπιστήμιο από την πολυπλοκότητα που δημιουργούν τα διάσπαρτα δεδομένα και συστήματα ενώ ταυτόχρονα του προσφέρει επιχειρηματική αξία σε όλα τα επίπεδα των εσωτερικών του λειτουργιών, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο η Διεύθυνση, οι φοιτητές, το προσωπικό και τα διάφορα τμήματα λειτουργούν και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους.

    Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η εταιρεία AMS Advanced Management Solutions εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SAP στην Κύπρο. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles