22 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    «Madame Web»: Στο σύμπαν της Marvel οι Celeste O’Connor, Dakota Johnson και Sydney Sweeney

    Η γνωστή ηθοποιός Celeste O’Connor θα είναι η συμπρωταγωνίστρια των Dakota Johnson και Sydney Sweeney στην επερχόμενη ταινία «Madame Web», που βασίζεται στα ομώνυμα κόμικς της Marvel. Η «Madame Web» είναι ο πρώτος γυναικείος χαρακτήρας που δίνει προτεραιότητα η Sony ανάμεσα στους εμβληματικούς ήρωες και κακούς της Marvel, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της S.J. Clarkson. Αφορά τις ικανότητες ενός μέντιουμ που της επιτρέπει να βλέπει μέσα στον κόσμο των αραχνών. Λεπτομέρειες όσον αφορά τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η O’Connor δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

    Οι Matt Sazama και Burk Sharpless έγραψαν το σενάριο της ταινίας, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2023 – μετά την ταινία «Kraven the Hunter», με τον Aaron Taylor-Johnson στον ομότιτλο ρόλο, έναν από τους παλαιότερους εχθρούς του Spider-Man. Σύμφωνα με το deadline θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Ιανουαρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Ώρα για τρελές πτήσεις με το Top Gun: Maverick

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles