15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Mariah Carey: Εικονικές συναυλίες για εορταστική metaverse εμπειρία

    Η γνωστή τραγουδίστρια Mariah Carey αναμένεται να πραγματοποιήσει μια σειρά εικονικών συναυλιών στην πλατφόρμα Livetopia της Roblox αυτόν το μήνα, με το project της με τίτλο «Mariah Carey’s Winter Wonderland».

    Οι εικονικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις διαδοχικές βραδιές, από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει μια σειρά από παλιές και νέες επιτυχίες και το κλασικό της γιορτινό τραγούδι «All I Want For Christmas Is You» για το μεγάλο φινάλε. Εκτός από τη μουσική ψυχαγωγία, η εμπειρία «Winter Wonderland» της Μαράια Κάρεϊ θα περιλαμβάνει επίσης ένα κυνήγι θησαυρού με θέμα τα Χριστούγεννα που σχεδιάστηκε από τα δίδυμα αγόρια της, καθώς και επιβραβεύσεις σε παιχνίδια και πολλά άλλα.

    «Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή», ανέφερε η Carey. «Αυτή τη χρονιά, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για να εγκαινιάσω την εορταστική περίοδο. Εγώ και τα παιδιά μου θα είμαστε ζωντανά στο Roblox και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε μια εορταστική metaverse εμπειρία για όλους».

    Διαβάστε επίσης:

    Google: Όλα όσα τράβηξαν την προσοχή των Ελλήνων το 2022

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles