19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Marvel’s Eternals: Δείτε το πρώτο (σύντομο) footage!

    Μπορεί η πανδημία να «τρέναρε» σημαντικά την επέκταση του Marvel Cinematic Universe και την κινηματογραφική έναρξη της Phase 4 του MCU (η 3η φάση ολοκληρώθηκε με την τελευταία ταινία του Spider-Man: Far from Home τον Ιούλιο του 2019), ωστόσο μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να δούμε τους αγαπημένους μας superheroes να επιστρέφουν και πάλι δυναμικά στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2021! Για αυτό και η Marvel για να μας «ζεστάνει» κυκλοφόρησε ένα νέο άκρως συγκινητικό εορταστικό trailer, το οποίο μιλάει στις καρδιές μας και επιχειρεί να συνδέσει την Phase 3 με την Phase 4, παρουσιάζοντας το timeline όλων των ταινιών που πρόκειται να απολαύσουμε μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό βέβαια το trailer δεν κυκλοφόρησε τυχαία, καθώς παραδοσιακά το πρώτο week-end του Μαΐου κυκλοφορούν οι κορυφαίες blockbuster ταινίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (κάτι που δεν θα συμβεί και φέτος δυστυχώς λόγω πανδημίας).

    Ξεκινώντας από την Black Widow που (επιτέλους) έρχεται μέσα στον Ιούλιο και το Shang-Chi που θα το δούμε στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο εν λόγω trailer έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε περίπου 10 δευτερόλεπτα footage από το Eternals, το νέο κόσμο της Marvel στο οποίο πρωταγωνιστούν αθάνατα θεϊκά πλάσματα που υπάρχουν στο σύμπαν μας από την αρχή του χρόνου. Με την βραβευμένη με Oscar, Chloe Zhao να κρατάει τη σκηνοθετική κλακέτα και με λαμπερό cast που περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα όπως είναι η Salma Hayek, Angelina Zolie, Richard Madden και άλλους εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς, το Eternals (Νοέμβριος 2021) αν μη τι άλλο συγκεντρώνει περισσότερο το ενδιαφέρον μας και από τις 3 ταινίες που έρχονται μέσα στο 2021. Στο trailer που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε για πρώτη φορά μια μικρή γεύση από footage των Eternals, το οποίο αν και σύντομο, δεν σας κρύβουμε ότι μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά, ενώ παράλληλα θα δείτε το πότε θα κάνουν πρεμιέρα και οι υπόλοιπες κινηματογραφικές παραγωγές της Phase 4 του MCU!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles