16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Μάθετε πώς θα μετατρέψετε την τηλεόραση σας σε Android Smart TV!

    Στην κατηγορία των νέων συσκευών που  δημιουργούν μια διακριτή κατηγορία από μονές τους, εξυπηρετώντας συγκεκριμένους σκοπούς, εντάσσεται μια νέα πρωτοποριακή πρόταση, με πολλαπλά πλεονεκτήματα που ακούει στο όνομα Prestigio Android Box. Και για του «λόγου το αληθές» διαβάστε παρακάτω.

    android smart tv prestigio

    Συνδέοντας απλά το Multicenter στην τηλεόραση σας, αυτή μετατρέπεται αυτόματα σε Android συσκευή, που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, στο Google Play Store, να κατεβάσετε εφαρμογές και να παίξετε παιχνίδια στην τηλεόραση σας.

    Το Prestigio Multicenter ενσωματώνει ενα διπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A9  με ταχύτητα 1,5GHz και λειτουργικό σύστημα Android 4.2. Αποτελείτε από 2 υποδοχές USB, συνδεσιμότητα Bluetooth 4.0, Wi-fi, LAN, ενσωματωμένη μνήμη 1GB με δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέσω Micro SD μέχρι 32GB.  Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, να ακούσετε μουσική, να απαντήσετε στα email σας και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια από οποιοδήποτε USB flash drive ή εξωτερικό σκληρό δίσκο.

    Το Prestigio Multicenter περιλαμβάνει επίσης ασύρματο τηλεχειριστήριο για να το διαχειρίζεστε από την άνεση του καναπέ σας. Υποστηρίζει Online streaming βίντεο, HD-1080p ανάλυση για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις ταινίες σας με πεντακάθαρη εικόνα.

    Ο κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, ASBIS Regional Director, δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το καινούργιο αυτό προιόν. «Οι νέες αυτές συσκευές γίνονται μέρος της μεγάλης οικογένειας συσκευών και υπηρεσιών της Prestigio, οι οποίες πάντα προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές. Με το Prestigio Multicenter όλα είναι δυνατά, οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες!».

    To Prestigio Android Box, είναι διαθέσιμο, αποκλειστικά από το δίκτυο μεταπωλητών της ASBIS στην Κύπρο και Ελλάδα. Η τιμή των συσκευών αρχίζει από 79,00 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles