17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Με έμπνευση ένα μωρό που κοιμάται…

    Eνώ άλλες μητέρες αξιοποιούν το χρόνο κατά τον οποίο κοιμούνται τα “βλαστάρια” τους για να χαλαρώσουν και εκείνες ή να κάνουν κάποιες από τις ατελείωτες δουλειές του σπιτιού, η 41χρονη Mami Koide “εμπνέεται” από την κόρη της δημιουργώντας “έργα τέχνης” με πρωταγωνίστρια τη μικρή την ώρα που κοιμάται.


    Όταν η Nuno πάει για ύπνο, η μητέρα της, σκιτσογράφος στο επάγγελμα, ξεκινάει τη “δουλειά”. Με “καμβά” το κρεβάτι της μικρής, συνθέτει τις “καλλιτεχνικές” δημιουργίες της που είναι πραγματικά ιδιαίτερες. Χρησιμοποιεί καθημερινά αντικείμενα, όπως ρούχα, κάλτσες, ακόμη και… λαχανικά για να δημιουργήσει “φανταστικά τοπία” γύρω από την κόρη της και, στη συνέχεια, φωτογραφίζει τα “έργα” της.

    Όπως λέει η ίδια, το ξεκίνησε αυτό, ώστε να στέλνει τις φωτογραφίες στον άνδρα της, ο οποίος εργάζεται ως barman, έτσι αναγκάζεται να βρίσκεται μακριά από το σπίτι τα βράδια, το συνέχισε όμως ως hobby. Έτσι, τώρα έχει πραγματοποιήσει γύρω στις 200 σχετικές λήψεις, οι οποίες, μάλιστα, έχουν συνθέσει το δικό της εικονογραφημένο βιβλίο, που είναι best seller στην Ιαπωνία, ενώ διατίθεται και στο Amazon.

    Δείτε κάποιες από τις “ιδιαίτερες” λήψεις της μικρής Nuno με την “έμπνευση” της μαμάς της.

    Πηγή: Oddity Central

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles