18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Μέσα στο 2024 το Little Nightmares 3 – Δείτε το πρώτο trailer

    Αν ανήκεις στην κατηγορία των παικτών που εκτιμούν δεόντως τα video games μυστηρίου με έξυπνους γρίφους, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχεις ήδη πειραματιστεί με το Little Nightmares.

    Το πρώτο και το δεύτερο κεφάλαιο του εν λόγω franchise έχουν κερδίσει ήδη τους fans της κατηγορίας, με αποτέλεσμα η κοινότητα των gamers να υποδεχτεί θερμά την είδηση για την επερχόμενη κυκλοφορία του Little Nightmares 3 από τη Bandai Namco.

    Τι γνωρίζουμε για το νέο τίτλο

    Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η developer του Until Dawn, η Supermassive Games, αναπτύσσει ένα νέο entry στο universe του Little Nightmares. Παράλληλα, επέτρεψε στους fans να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο 3ο game, το οποίο θα επικεντρωθεί στην ιστορία των Low και Alone, δύο παιδιών που έχουν παγιδευτεί στο The Spiral και χρειάζεται να συνεργαστούν προκειμένου να δραπετεύσουν από μια απειλή που κρύβεται στις… σκιές.

    Το Little Nightmares III αποτελεί ένα single-player τίτλο με ένα CPU-controlled partner, όμως μπορεί να λειτουργήσει και ως online co-op με έναν φίλο. Στο gameplay demo μεταφερόμαστε στη Necropolis, μια ερημική τοποθεσία με περιορισμένη ορατότητα. Πρόκειται για μια πόλη «συνώνυμο» της αιώνιας ενέργειας αλλά και του βέβαιου θανάτου.

    Το Little Nightmares III θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC μέσα στο 2024.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    H Samsung Electronics συνεργάζεται με τη NEXON για το ‘The First Descendant’, το πρώτο παιχνίδι με HDR10+ GAMING στον κόσμο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles