20.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Μέσα στο 2025 η 2η σεζόν του The Last of Us

    Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η πρώτη σεζόν του The Last of Us, οι fans αναμένουν με αγωνία τη συνέχεια. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο από ό,τι ήλπιζαν, αφού η 2η σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς του δημοφιλούς video game θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

    Από την πλευρά του HBO, η Francesca Orsi ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη στο Deadline, ότι αναμένει το The Last Of Us 2 να βγει το 2025, ωστόσο είναι πιθανό η πρεμιέρα να επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων.

    Το HBO βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που επηρεάζονται άμεσα από τη συνεχιζόμενη απεργία της Ένωσης Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA), που ζητά υψηλότερους μισθούς και δίκαιη μεταχείριση. Η συγγραφή του σεναρίου για το The Last of Us έχει σταματήσει, όπως συνέβη και σε άλλα προγράμματα του HBO.

    “Παρά το γεγονός ότι η απεργία συνεχίζεται, είμαι αισιόδοξη ότι αργά ή γρήγορα θα καταλήξουμε σε μια συμφωνία”, δήλωσε η Orsi.  Άλλες σειρές του HBO, συμπεριλαμβανομένων των House of the Dragon και The White Lotus, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2024 και το Euphoria το 2025, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο θα διαρκέσει η απεργία.

    Διαβάστε επίσης:

    Fan του Indiana Jones; Δες όλες τις ταινίες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles