24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Mi Watch Revolve Active: Ένα ρολόι με 117 αθλητικές λειτουργίες

    Για τους τύπους που λατρεύουν τις σωματικές δραστηριότητες και ζουν με έντονη ενέργεια την ζωή τους, η Xiaomi προτείνει το νέο της Mi Watch Revolve Active smartwatch και το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου σε εκτιμώμενη τιμή των 135 $.

    Το νέο smartach είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED των 1,39 ιντσών με ανάλυση 454 × 454 pixel και προστασία Corning Gorilla Glass 3. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη Bluetooth 5.0 για επικοινωνία με smartphone και επιπλέον έχουμε ένα πλούσιο σετ αισθητήρων: Έναν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, ένα επιταχυνσιόμετρο, ένα γυροσκόπιο, μια ηλεκτρονική πυξίδα, ένα βαρόμετρο και έναν αισθητήρα φωτός. Υπάρχει και ένας δέκτης δορυφορικού συστήματος πλοήγησης GPS / GLONASS.

    Αυτό το ρολόι μπορεί να ανιχνεύσει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, καθώς και να παρακολουθεί τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου. Υπάρχουν 117 διαθέσιμες αθλητικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων 17 επαγγελματικών αθλητικών τρόπων και 100 εκτεταμένων αθλητικών τρόπων.

    Πέρα των παραπάνω λειτουργικών, αυτό το gadget είναι εξοπλισμένο με μικρόφωνο: Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τον έξυπνο βοηθό Alexa. Άλλο ένα θετικό χαρακτηριστικό είναι πως η συσκευή μπορεί να αντέξει σε βάθος νερού 50 μέτρων. Οι διαστάσεις είναι 45,9 x 53,35 x 11,8 mm και το βάρος είναι 32,5 g.

    Από αυτονομία, η συσκευή αντέχει έως 14 ημέρες σε κανονική λειτουργία και 50 ώρες με συνεχή χρήση GPS / GLONASS.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles