17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Money Heist: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του spin-off Berlin (trailer)

    Το Netflix ανακοίνωσε επιτέλους την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο spin-off του Money Heist με ένα teaser trailer που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες για το Berlin. Το prequel, το οποίο επικεντρώνεται στον ομώνυμο κλέφτη του Pedro Alonso, θα είναι διαθέσιμο για streaming στις 29 Δεκεμβρίου. Το video προσφέρει στους fans μια νέα ματιά σε μία από τις προηγούμενες ληστείες του Berlin -πριν από την αρχική σειρά-, η οποία περιλαμβάνει διαφορετική ομάδα.

    Επιτρέπει επίσης μια κλεφτή ματιά στη συναρπαστική ζωή του ήρωα πριν μάθει για την ανίατη ασθένειά του, η οποία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στη δημοφιλή ισπανική σειρά Money Heist. Η σειρά αναμένεται να αποκαλύψει μια νέα πλευρά του αγαπημένου χαρακτήρα, υπογραμμίζοντας πόσο διαφορετικός είναι από τον ιδιοφυή μικρότερο αδερφό του, τον Professor, όσον αφορά το στιλ ηγεσίας και τις δεξιότητες σχεδιασμού.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Berlin είναι ένα δράμα με επίκεντρο τη ληστεία οκτώ επεισοδίων, που προέρχεται από τους δημιουργούς του Money Heist Esther Martínez Lobato και Álex Pina. Ο Berlin του Pedro Alonso παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης σειράς. Ο χαρακτήρας πέθανε κατά τη διάρκεια του φινάλε της πρώτης σεζόν. Ωστόσο, χάρη στην υποδοχή των θαυμαστών, ο Alonso μπόρεσε να επαναλάβει τον ρόλο στις τελευταίες σεζόν, όπου εμφανίστηκε σε μερικές αναδρομικές σκηνές.

    Διαβάστε επίσης:

    Mayans M.C.: Το επόμενο κεφάλαιο των «Sons of Anarchy» επιστρέφει στις 18 Σεπτεμβρίου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles