16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Mortal Kombat 1: Η Megan Fox μεταμορφώνεται στη θανατηφόρα Nitara

    Βρισκόμαστε πλέον μια “ανάσα” μακριά από την κυκλοφορία του Mortal kombat 1 και, όσο περνούν οι μέρες, θα μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες. Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, η Nitara θα αποτελεί playable character στον επερχόμενο τίτλο και, σύμφωνα με ανακοίνωση των Warner Bros. Games και NetherRealms Studios, η φωνή της ανήκει στη γνωστή ηθοποιό Megan Fox.

    “Μεγάλωσα παίζοντας Mortal Kombat και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υποδύομαι έναν χαρακτήρα στο νέο παιχνίδι”, δήλωσε η Megan Fox. “Είναι τιμή μου να είμαι μέρος μιας εκ των σημαντικότερων κυκλοφοριών όλων των εποχών”, συμπλήρωσε.

    Σύμφωνα με τη σύντομη περιγραφή χαρακτήρων, που έχει δώσει η Warner Bros. Games: “Προερχόμενη από το σκοτεινό και έρημο βασίλειο του Vaeternus, η Nitara μάχεται για να προστατεύσει τη φυλή των βρικολάκων της και χρησιμοποιεί τα άγρια νύχια της, τους κοφτερούς κυνόδοντες και τις εναέριες ικανότητές της για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο της.”

    Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer που κυκλοφόρησε:

    Το Mortal Kombat 1 κυκλοφορεί για τις κονσόλες Nintendo Switch, PC, PS5 και Xbox Series X|S στις 19 Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Alan Wake II: Στα βήματα της πράκτορος Saga Anderson με νέο gameplay trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles