17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Musk vs. Zuckerberg… Η ώρα του “Mortal Kombat” πλησιάζει!

    Οι δύο μεγιστάνες του πλούτου, Elon Musk και Mark Zuckerberg, έχουν βαλθεί φέτος το καλοκαίρι να μας τρελάνουν, καθώς όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί σχεδιάζουν να κονταροχτυπηθούν σε μια MMA αρένα (κοινώς κλουβί), παλεύοντας μέχρι… τελικής πτώσεως! Μπορεί να φαίνεται σαν «ανέκδοτο» και παρατραβηγμένη πλάκα, ωστόσο οι δύο ζάμπλουτοι tech gurus σοβαρολογούν!

    Πριν λίγο, ο ιθύνων νους της Meta, Mark Zuckerberg, δήλωσε μέσα από τη νέα social media πλατφόρμα, Threads ότι πρότεινε ο αγώνας μεταξύ τους να διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου, παρόλα αυτά ο Elon Musk απέφυγε να του απαντήσει., ανεβάζοντας στη συνέχεια ένα post στο Χ (πρώην Twitter), το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “αγαπώ αυτό το άθλημα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ανθρώπους που προπονούνται ό,τι κι αν συμβεί εδώ”. Και μπορεί η ημερομηνία του αγώνα να μην έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο όλοι συνηγορούν ότι σίγουρα οι δύο τους θα μπουν στο ring για να λύσουν τις διαφορές τους. Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει και ο Musk πριν από λίγες ημέρες, ο αγώνας ανάμεσα στον Zuck και στον Elon πρόκειται να μεταδοθεί σε Live streaming μέσω της πλατφόρμας X, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο δε Zuckerberg θέλοντας να πικάρει τον μεγάλο αντίπαλο του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι καλύτερο θα ήταν να προτιμότερο να μεταδοθεί από το Facebook ή το Instagram, καθώς και οι δύο πλατφόρμες υποστηρίζουν fund-raising λειτουργία (η οποία ωστόσο δεν είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα X).

    Σε αυτή τη φάση, αν και όλα δείχνουν ότι οι δύο τους θα μπουν στο κλουβί… δεν γνωρίζουμε ούτε τον χρόνο, ούτε τον τόπο, με την Ιταλία ωστόσο να προσφέρει το Κολοσσαίο για τον αγώνα του αιώνα. Παιδιά, συνεχίστε τη σκληρή προπόνηση αλλά μην αργήσετε πολύ ακόμα! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles