15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    LG @ MWC 2012 : Optimus 4X + παιχνίδια = πρόβλημα…?

    Ενώ ο Άγγελος έτρεχε το AnTuTu benchmark στο Optimus 4X της LG, στο Mobile World Congress, εγώ εξέταζα μία διαφορετική πτυχή του νέου κινητού. Ένας υπάλληλος της LG έπαιζε το παιχνίδι Riptide GP, ώστε να επιδείξει την ισχύ της συσκευής. Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ ευχάριστο. Στο παρακάτω βίντεο, ειδικά αν το δείτε σε ανάλυση 1080p, θα παρατηρήσετε ότι η κίνηση του animation δεν είναι τόσο ομαλή όσο θα έπρεπε. Μάλιστα στο τέλος του βίντεο, το πρόβλημα γίνεται πολύ πιο έντονο.

    Πληροφοριακά, επισκέφτηκα ξανά το περίπτερο της LG την επόμενη μέρα, μήπως είχα πέσει απλά σε κακή στιγμή, όμως παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα. Τώρα εσείς τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλετε? Ας χρησιμοποιήσουμε την κοινή λογική.

    Εφόσον το benchmark κατάφερε να παράγει καλά αποτελέσματα, σημαίνει ότι το hardware του Optimus 4X είναι όντως ικανό για υψηλές επιδόσεις. Τα προβλήματα που παρουσίασε το παιχνίδι ίσως οφείλονται στο ότι η συσκευή δεν ήταν τελικό προϊόν, σε κάποια ασυμβατότητα του παιχνιδιού με τη συγκεκριμένη σύνθεση hardware, ή ακόμα και σε κάποια ασυμβατότητα του ίδιου του Android με το Optimus 4X.

    Πάντως ότι και αν φταίει, πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθεί πριν την κυκλοφορία της συσκευής. Όποιος αγοράσει κινητό με τετραπύρηνο επεξεργαστή, δεν θα το κάνει για να γράφει γρήγορα email, αλλά για να τρέχει τα τελευταία 3D games. Ειλικρινά πάντως δεν ανησυχούμε καθόλου. Η LG μας έχει καλομάθει σε ποιοτικές και προσεγμένες συσκευές, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα «λιώσει» αυτό το bug!

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles