15.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέα corporate καμπάνια της Cablenet: «Γινόμαστε Καλύτεροι Για Σένα!»

    Μια νέα corporate καμπάνια αποτελούμενη από δύο διαφορετικά τηλεοπτικά σποτ δημιούργησε η Cablenet. Η νέα καμπάνια, που βρίσκεται ήδη στον αέρα, καταφέρνει να «χωρέσει» σε λίγα δευτερόλεπτα το «Ευχαριστώ» της Cablenet προς τους συνδρομητές της αλλά και τη δέσμευσή της για το μέλλον.

    Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο προβάλλει δυνατά τη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Cablenet και των συνδρομητών της που τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν ξεπεράσει τις 100.000.

    Παράλληλα, η καμπάνια αποτυπώνει τη σταθερή δέσμευση της Cablenet για ποιότητα στην εξυπηρέτηση, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας αγοράς που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών αγοράς για λογαριασμό της, έρχεται πρώτη στην καρδιά των πελατών της.

    Σημειώνεται ότι τη νέα καμπάνια της Cablenet υπογράφει η διαφημιστική εταιρεία 4WiseMonkeys Cyprus, σε παραγωγή Semio Productions και σκηνοθεσία Paris El-Said.

    Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις είναι προσβάσιμες στους πιο κάτω συνδέσμους https://www.youtube.com/watch?v=BxHvM-OmAgY και https://www.youtube.com/watch?v=ser4YZ4skVU.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles