21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

  Νέα Ετοιμοπόλεμα STEEZ από την Pioneer

  [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

  Τα τελευταία χρόνια, η δημοτικότητα του street dancing έχει αυξηθεί παγκοσμίως, ενώ διοργανώνονται πολυάριθμες παραστάσεις street dance και διαγωνισμοί. Η Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς προϊόντων STEEZ, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για street dancers. Όλα τα προϊόντα στηρίζονται στην τεχνογνωσία που διαθέτει η Pioneer στους τομείς των συστημάτων για DJ και των οικιακών ηχοσυστημάτων.

  Για τη δημιουργία των τριών προϊόντων STEEZ, η Pioneer έλαβε υπόψη τις απόψεις διάσημων street dancers. Τα προϊόντα διαθέτουν πολυάριθμες λειτουργίες, ειδικά για τις ανάγκες των street dancers. Εκτός από την πλούσια αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων, τα προϊόντα STEEZ AUDIO και STEEZ HEADPHONES αποδίδουν το beat της μουσικής με υψηλή καθαρότητα, διευκολύνοντας το χορευτή να “πιάσει” το ρυθμό. Τα STEEZ AUDIO διαθέτουν επίσης μια λειτουργία για την αναπαραγωγή μίξεων χωρίς διακοπές μεταξύ των κομματιών, καθώς και μια λειτουργία για την προσαρμογή της ταχύτητας αναπαραγωγής χωρίς αλλαγή του τόνου, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τον χορό στο δρόμο με ακόμη περισσότερη ενέργεια. Οι λειτουργίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μουσικά κομμάτια τα οποία έχουν υποβληθεί στη διαδικασία μουσικής ανάλυσης με την εφαρμογή διαχείρισης μουσικής MIXTRAX για υπολογιστές.

  Κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων STEEZ AUDIO

  Για πρώτη φορά στην κατηγορία2, τα προϊόντα διαθέτουν την Κατάσταση Auto Battle1, η οποία διευκολύνει τους χρήστες να απολαμβάνουν χορευτικές “μάχες”, με τη συνοδεία μουσικών κομματιών του ίδιου είδους. Το σύστημα κάνει τις χορευτικές “μάχες” απόλαυση καθώς, επιλέγοντας απλά το είδος της μουσικής και τη διάρκεια της «μάχης», συλλέγει τα κομμάτια που ταιριάζουν με το επιλεγμένο είδος, αναπαράγει μια μίξη παρόμοιων κομματιών, μετράει αντίστροφα το χρόνο και σηματοδοτεί τη λήξη.

  Στην Κατάσταση DJ MIX1, το σύστημα επιλέγει και αναπαράγει αυτόματα τα κομμάτια που ταιριάζουν με το επιλεγμένο είδος χορού, όπως hip hop ή break dance. Καθώς παρέχεται η δυνατότητα αναπαραγωγής μιας αλληλουχίας κομματιών ίδιου είδους από μουσικές βιβλιοθήκες, οι χρήστες μπορούν να προβάρουν τον χορό τους ή να απολαμβάνουν χορευτικές παραστάσεις χωρίς διακοπές στη μουσική.

  Η Λειτουργία Ελέγχου του Τέμπο1 προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής του τέμπο του τραγουδιού, επιτρέποντας τη ρύθμιση της ταχύτητας αναπαραγωγής χωρίς αλλαγή του τόνου3. Κατά την πρόβα ενός χορού, παρέχεται δυνατότητα μείωσης της ταχύτητας αναπαραγωγής.

  Η Λειτουργία Dance CUE1 επιτρέπει την αναπαραγωγή από ένα προκαθορισμένο σημείο σε ένα κομμάτι.

  Κατά τις επαναλαμβανόμενες δοκιμές σε ένα τμήμα του κομματιού, ο χρήστης μπορεί να ξεκινάει την αναπαραγωγή από το προκαθορισμένο σημείο με ένα άγγιγμα. Επίσης, τα προϊόντα διαθέτουν τη Λειτουργία Eight Skip, για αναπαραγωγή με γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός/πίσω σε μονάδες των οκτώ beat, διευκολύνοντας την ανάλυση  της χορογραφίας του κομματιού.

  Η πλούσια αναπαραγωγή των ήχων χαμηλής συχνότητας και η υψηλή ποιότητα και καθαρότητα του ήχου διευκολύνουν το χορευτή να συγχρονιστεί με το ρυθμό του κομματιού.

  Τρία «ετοιμοπόλεμα» μοντέλα

  Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των τριών μοντέλων της σειράς αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τις απαιτήσεις της σκηνής: το μικρών διαστάσεων STZ-D10S, το οποίο είναι εύκολο στη μεταφορά, το αδιάβροχο4 STZ-D10T για χρήση στο δρόμο, με ειδικά εξαρτήματα για προστασία από χτυπήματα και πτώσεις, ή το αδιάβροχο4 STZ-D10Z, το οποίο προσφέρει σημαντική ισχύ και υψηλή ένταση. Και στα τρία μοντέλα οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το iPod τους για την ακρόαση μουσικής5.

  Εφαρμογή  MIXTRAX για διαχείριση των μουσικών κομματιών σε υπολογιστή*.

  Η εφαρμογή αναλύει τα αποθηκευμένα κομμάτια στον υπολογιστή και τα μεταφέρει στην εσωτερική μνήμη των STEEZ AUDIO. Οι αναλυτικές πληροφορίες που καταγράφονται, όπως η θέση του beat ή η μελωδία των κομματιών, χρησιμοποιούνται από την Κατάσταση Auto Battle και από άλλες λειτουργίες των STEEZ AUDIO για χορευτές για την αυτόματη αναγνώριση του είδους των κομματιών και τη δημιουργία αλληλουχιών με κομμάτια ίδιου ρυθμού. Η εφαρμογή MIXTRAX για τη διαχείριση των μουσικών κομματιών σε υπολογιστή είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη μέσω του δικτυακού τόπου της Pioneer.

  Άλλα χαρακτηριστικά

  Δυνατότητα χρήσης σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, με τροφοδοσία από το δίκτυο ρεύματος ή μπαταρίες.

  Υποστήριξη τριών τύπων εισόδου (USB, εξωτερική είσοδος, σταθμός υποδοχής iPod), επιπρόσθετα της ενσωματωμένης μνήμης6.

  Ενσωματωμένα προκαθορισμένα κομμάτια, που επιτρέπουν τη χρήση των λειτουργιών για χορευτές αμέσως μετά από την αγορά.

  Διαθεσιμότητα

  Τα προϊόντα STEEZ και τα ακουστικά STEEZ είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα.

  Περισσότερα για τα STEEZ εδώ: http://www.intersys.gr/default.asp?pID=7&ct=699&la=1

  1Όλες οι λειτουργίες για χορευτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με κομμάτια τα οποία έχουν αναλυθεί με την εφαρμογή MIXTRAX για υπολογιστές που διαθέτει τεχνολογία μίξης κομματιών. Η εφαρμογή MIXTRAX για τη διαχείριση των μουσικών κομματιών σε υπολογιστή είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη μέσω του δικτυακού τόπου της Pioneer.

  2Ως εξοπλισμός ήχου. Βάσει έρευνας της Pioneer έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2011

  3Δυνατότητα προσαρμογής σε εύρος συν ή πλην 50%

  4Αντιστοιχία με το πρότυπο JIS IPX2. IPX2: Το κριτήριο είναι ότι “το προϊόν προστατεύεται από την πτώση νερού όταν

  βρίσκεται σε κλίση έως 15 μοιρών”, βάσει συμφωνημένων μεθόδων δοκιμής.

  5Χωρίς δυνατότητα χρήσης των λειτουργιών για χορευτές

  6Χωρίς δυνατότητα χρήσης των λειτουργιών για χορευτές με πηγές μουσικής όπως συσκευές μνήμης USB, εξωτερική είσοδος, ή σταθμός υποδοχής iPod, οι οποίες περιέχουν αρχεία μουσικής που δεν έχουν υποβληθεί σε ανάλυση ρυθμού.

   

   

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles